Čeh 1009 Napisano Jul 14, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam nešto reljefnu kartu BGa, i pade mi na pamet da obiðem brdašca i opalim par fotki ako naðem dobar vidik... ucrtao sam ruticu, pa bih da èujem vaša mišljenja - da li neko mesto treba dodati, da li je možda neko od izabranih loše... - Košutnjak kod filmskog grada - Straževica - Torlak - nedefinisani vrh u Kumodražu - Stražarska kosa (poslednja tri su dosta blizu) - MM Lug, Stojèino brdo - Zvezdara - opservatorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jul 14, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ski staza na Kosutnjaku. Pola grada mozes da ''poskidas'' sa iole kvalitetnijom optikom a da te ne provale... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a Avala? Ispod samog spomenika imas sjajan vidik, ne pruza se ka Beogradu ali je izuzetan. Ukoliko su samo pogledi u pitanju, na sam grad se moze sjajno baciti pogled/snimak i sa vrha Medakovica kao i sa vrha uspona ka/od Bubanj potoka, doduse pogled je na Kaludjericu ali je skroz OK. Naravno, Kalemegdan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 15, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Evil Zo ima jako lep pogled iz svog stana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...