draza 548 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Kupujem neki skuter od 125 150 ili 250ccm do nekih 800e ili bih mogao dam auto ili kes i auto ( vredi nekih 600e-800e ).....Daihatsu Charade 1.3 1998-o god . Klima abs.....sredjen i komplet ofarban Prednost 4t . Estetika mi nesto i nije bitna jer se bavim farbanjem . Moze ponude ovde ili pp......hvala svima . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Maj 26, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, sa srećom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Trebace ti, kakve su cene i ponuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda je extra . Cak sta vise ima skutera koliko god volis u toj ceni . Ali sam mislio mozda neko ovde ima nesto ili mu odgovara neka kombinacija........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neki da valja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Maj 27, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ima krseva koliko hoces, nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Maj 27, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno . U sustini ako malo bolje pogledas bices izneznadjes sta sve ima da se kupi . Onaj sto trazi 1000 daje i za 800 . Tako da ima i ozbiljnih skutera i dobrih . Ali iskreno klinac mi sada doboja prvu dozvolu i problem je naci nesto sto on moze da vozi . A skuteri i motori od 125 su vise cenjeni nego od 400 . Tako da jos razmisljam sta da radim . Ovde kod nas niko nece da ga dira jer me svi znaju . A jedini razlog sto ovo radim je to da prvo krene malo na skuteru sbog saobracaja da vozi pa tek onda na motor . Inace ima xl125 koju sam odradeo do posledjeg srafa kako farbanje tako i masinu . Jedino je to malo problem ako me razumes . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Jos neki dan ponuda vazi i onda krecem u kupovinu . Ima li ko sta da ponui . 600e i auto za skuplji skuter ili skuter do 800e . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da osvezimo temu . Propao dogovor . Do 800e neka ponuda . hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Beše neki agiliti 125ccm...ja bi ga uzeo. Bordo. Tačan. Ima nekog ulaganja, ali vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 18, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam upoznat o cemu se radi . Meni ovde niko nista nije ponudio , sole pamet ono krsevi itd itd a u prodajem ih je bilo podosta i za manje . Jbg morao sam da napisem 800 jer ako napisem 1000 oni nude one od 800 u 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Jun 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, razumem. Prodavac uvek traži maximum. Ovde se radi o skuteru nekog od članova, stoji mu kući nevozi ga. Promenio Jun 18, 2021 član Cvijanović 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...