Luka94 12 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, pošto već neko vreme na kvarno pratim forum bez članarine( regstracije ), red bi bio da se predstavim. Ja sam Luka Obradović iz Beograda, rođen 1994-te. Imam dosta iskustva u vožnji ali na dva točka sam od skoro, tako da smatram da sam veliki početnink. Vozim "Suzanu" Suzuki Sv650n 2002g , punoletna ženska u najboljim godinama. To mi je ujedno i prvi motor, dobro se slažemo pa mislim da nisam pogresio pri odabiru. Pre svega se nadam dobrom druženju i dobrim turama sa kolegama sa foruma, a posle sve ostalo. Da ne laprdam mnogo upoznaćemo se vremenom. Vidimo se na drumu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega.Odlicna masina, puno lepih kilometara!A sad kad smo to ispostovali: jesi se konacno setio da se registrujes, nakon 3 meseca nagovaranja? Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri druze moj, ja sam stidljiv momcic, trebalo mi je malo vremena da probijem led Al kad jednom udjem u pricu to je to Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Maj 21, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Okači sliku mašine. Pozdrav. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i masine. Nije slika nesto reprezentativna, fokus je bio vise na lepoj prirodi i okruzenju Salim se naravno, to imam trenutno u telefonu, bice lepsih slika uskoro. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka94 12 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri druze moj, ja sam stidljiv momcic, trebalo mi je malo vremena da probijem led Al kad jednom udjem u pricu to je to 2: Hvala puno Salim se ja malo druze, ne zameri Jos jednom, dobrodosao, i vidjamo se na drumu!Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...