ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 2, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Da li neko zna kako se zove prodavnica moto opreme i salon motora u Kumodraskoj ulici ?Nalazi se na pocetku Kumodraske..Na 200m od Stepinog Vajata ? Da li znate nesto o tome Roba ??Kakvi su ?Neka iskustva , utisci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 2, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Centar S i to je ulica Trishe Kaclerovica na koju se posle nastavlja Kumodrashka. Elem, prodaju Honde kao i Suomi moto opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih tako rekao, ali rekoh možda nešto novo. http://www.centars.co.yu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan heh a eto ljudi, hvala.Ma nisam ni znao da ima tako nesto kod mene u kraju, to je na 1km od mene dole, pa da, to je Trise Kaclerovica, jednosmerna, jer se Kumodraska tu racva i ide dole ka autokomandi.... Ma video pre neki dan , bio kasno napolju i nesto vidim 1000rr , ja reko. daj, sta mi je.nemoguce da ne znam da ima tako nesto u kraju, al eto.heh hvala vam ljudi, znaci centar S, xe xe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 3, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa!Sad znam koga da cimam kad mi treba nesto sa faxa! (Singidunum u Danijelovoj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a iznad Vajata jedno 50m ti je prodavnica KTMa... Izgleda da bas slabo poznajes svoj kraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a iznad Vajata jedno 50m ti je prodavnica KTMa... Izgleda da bas slabo poznajes svoj kraj ;D Ehehhe sad bas i ti...U vajatu visim oo-24h, hehe a u znam iz KTM skoro sve, :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa!Sad znam koga da cimam kad mi treba nesto sa faxa! (Singidunum u Danijelovoj) Eeee pa eto druze. Ja sam isao u vrtic tu u Danijelovoj, a Singidunum upisujem posle srednje(ako sve bude kako treba ) kakav je fax, jer ok ? Tu mi ide kuma, i isao mi je trener i bla bla bla..... A isao sam tu u Maslesu, osnovnu skolu, 50 m iznad faxa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 3, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan super je,ali stvarno...pazi kad ja nisam maltene ni isao posao,ovo ono,daleko odavde.. imao sam par treninga za fax u maslesi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 3, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pa super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam juce tek saznao za radnju,bio sam u prolazu kad ono Ducati 1098 i Suzuki k8 stoje ispred...Moram svratiti ovih dana da vidim shta ima i kakve su cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan juuu.... ajmo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 4, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U pa to mi u komsiluku mora se overi prodavnica, mozda da se uzme 600rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 4, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hee pa naravno...Aj ko prvi dodje tamo, neka viche komentare... kakvo je osoblje, ljubazni, ne ?!Cene... ?Evo ja cu u ponedeljak da svratim pre auto-skole pa cu eto po nesto da napisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je stara prodavnica, ne znam čemu tolika euforija. Cene su strava, bolje da ne gledaš ;D ;D ;D Već postoje dve teme o ovoj prodavnici: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1966.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1594.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehe pa ono, sutra cu ja posle skole da odem da malo proispitam situaciju tamo, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aj,probaj da nam sredis neki popust kao SCI....xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih, samo sto nemam nikakvu vezu tamo.Polako, pokusacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih, samo sto nemam nikakvu vezu tamo.Polako, pokusacu Pa shta mislish da je kolega SCI imao....A? Ajde idi i 'burgijaj'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ehehehe ;D Pa ajde pokusacu nesto, sledece nedelje sam na praksi pa cu blejati po kraju svo vreme, pa ako uradim nesto ja vichem naravno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VARADERO 3 Napisano Octobar 18, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo sa popustom. Mozda da saljemo ozbiljnijeg pregovaraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 19, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li ima zainteresovanih....A mali sam ja da bi mi oni nesto tu poverovali....Pokusacu, nisam stigao, imam puno obaveza.. Sta vi mislite, jer bi hteli nesto da srede sa mnom, sa pregovaracem od 16god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 20, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam da li ima zainteresovanih....A mali sam ja da bi mi oni nesto tu poverovali....Pokusacu, nisam stigao, imam puno obaveza.. Sta vi mislite, jer bi hteli nesto da srede sa mnom, sa pregovaracem od 16god ? Po mom iskustvu sa njima... HE! Ne volim da idem tamo iako vozam HONDU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a eto... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas sam danas bio, svasta ima...A kakve su im ove Sumi kacige, sta mislite ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...