tdm 72 Napisano Octobar 20, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si tezine i visine? Koju si velicinu uzeo? Ja sam 178 i 76kg? Sta mi odgovara, pa da porucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Octobar 20, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za 190 i 100kg uzeo xl, a tebi kontam paše l . Ako ti ns nije daleko dođi pa probaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 20, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam juce u Balosavi uzeo MODEKA Mesh Mistral za 7700 i probao ih vec u voznji... Mogu vam reci da sam vise nego zadovoljan za te pare. Mnoge skuplje mi nisu tako lepo pasovale tako daa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 595 Napisano Octobar 20, 2008 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam juce u Balosavi uzeo MODEKA Mesh Mistral za 7700 i probao ih vec u voznji... Mogu vam reci da sam vise nego zadovoljan za te pare. Mnoge skuplje mi nisu tako lepo pasovale tako daa... Kvalitetne, prakticne, lepog dizajna, svetlece trake da sijaju u mraku, dzepovi, ma covek je pazario za medalju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...