Meelosh007 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Hondu Pantheon prvi put i nisam neki poznavalac motora, do sad sam imao problema sa remontovanim kvacilom i nekim prekidacima ali sve u svemu je ok, kvacilo sredjeno i stavio sam mu KN filter a rolnice u kombinaciji 3x20gr i 3x17gr. Zanima me da li je dobra ta kombinacija rolnica i da koju gramazu je najbolje da stavim da bih imao konacnu brzinu do 120km/h i da bude startan u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti ta brzina sa skuterom od 150ccm? Mučenje nepotrebno i njega a i tebe... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi vise od 120 u pojedinim situacijama na autoputu npr. Inace do 100km/h mi je ok. Ne znam samo koje rolnice su mu najbolje za njega, neki optimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11055 Napisano Maj 6, 2021 Ne silazi, 2207 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 120km/h sa 150ccm?Mozda nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je isao od Pancevca ka Pancevu 120km/h vise nisam smeo da mu dajem gas, imao je sve rolnice po 20gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mu je maksimum 110 bez vetra 115 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano Maj 6, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 6, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao, dugo mi je trebalo da uzmem jedan motor iako ih volim od malena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde mnogo pametnijih i stručnijih od mene pa neka ti oni kažu, ali ja mislim da nije pametno stavljati rolnice različitih gramaža zbog disbalansa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da moze da stvori disbalans prilikom rotacije? Je l imao neko iskustva sa tom problematikom. Ja sam nov u svemu tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja pročitao na ovom forumu, može da stvori problem. Ima ovde vrsnih majstora, pa će ti valjda neko odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meelosh007 0 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako slucajno naidjes na link pusti mi da procitam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...