semza 59 Napisano Jul 12, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan na maloj jamahi tzr 125 ostade mi u prvoj brzini a poluga menjaca se spustila skroz dole, nece gore nece da izbaci neznam sta da radim.Da li je imao neko takav kvar da mi da par saveta kako da ga otklonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pod gedoru pa vidi sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan na maloj jamahi tzr 125 ostade mi u prvoj brzini a poluga menjaca se spustila skroz dole' date=' nece gore nece da izbaci neznam sta da radim.Da li je imao neko takav kvar da mi da par saveta kako da ga otklonim[/quote']Probaj da je dignes i vidi da li moze da ukvaci selektor.MOrace da se otvori nema price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 13, 2006 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan na maloj jamahi tzr 125 ostade mi u prvoj brzini a poluga menjaca se spustila skroz dole' date=' nece gore nece da izbaci neznam sta da radim.Da li je imao neko takav kvar da mi da par saveta kako da ga otklonim[/quote']Probaj da je dignes i vidi da li moze da ukvaci selektor.MOrace da se otvori nema price. probavao sam sat vremena da ga vratim nazad ali nikako nece,mora li se ceo motor rastaviti ili samo strana od kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Podigni zadnji deo motora, upali motor i probaj da shaltash. Ugasi motor, pa probaj rukom ta cimnes zadnji tocak napred nazad i u isto vreme polugu menjaca gore dole. Jel ti isti osecaj na kvacilu ko pre? Daj jos neki informaciju o simptomoma.... A mozes i da pocnes polako da cedis ulje i otvaras agregat, cisto da ne gubis vreme. Od gledanja nema selameta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Jul 13, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan sigurno ti je nesto zaglavilo i najbolje je da rasturis i da vidis sta je.Jer ako budes cimao gore dole moguce je da ti puknu viljuske ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...