maki3 8 Napisano April 24, 2021 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, velike mi glavobolje zadaje motor, naime problem sa karburatorima. Motor sam nedavno kupio, znao sam da treba srediti karburatore ali nisam ocekivao da ce mi toliko problema praviti. Motor mi je vec dva puta nalio gorivo u karteru, bio je kod majstora, ocistio karburatore, vakumirao , ali posle nekoliko dana se u karteru nalilo vise goriva nego pre servisiranja, vratio mu motor, pokusao da sredi problem, ali se problem i dalje javlja. Prvo paljenje jako tesko, jedva sastavi rad, pocne i da puca na auspuhu. Motor je imao snage i odlicno je isao, ali prelivanje ne znam kako sada da resim. Majstor mi kaze da bih trebao kupiti druge karburatore, jer sicevi za iglicaste ventile su nemenjivi. Video sam po internetu da postoje majstori koji izvlace stare i pod presom ubacuju nove i tako resavaju problem.. Neku preporuku za dobrog majstora koji bi mogao resiti ovaj problem, ili ipak kupiti polovne druge, koji su opet macka u dzaku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 286 Napisano April 24, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Takvi problemi se resavaju kod Dr.Bokilica! U svakom slucaju je potrebno da narucis i set novih delova za reparaciju karburatora . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 950 Napisano April 25, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno se slažem sa kolegom ! @bokilic doktor sa velikim D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano April 27, 2021 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, kontaktiracu ga, pa da vidimo sta kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7582 Napisano April 27, 2021 Drug član, 2907 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Servis karburatora Unuce u Velikoj Plani, pogledaj na fejsu sta i kako rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...