ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima u Beogradu i okolini Servis ili Prodavnica SPORTSKIH AUSPUHA ZA MOTORE ??TREBA MI ZA JAMAHU, 4T JEDNOCILINDRICNU OVU MOJU XT125X !?!? DA LI ZNATE ???? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan aih bas da niko ne zna ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran za ovo,ali ja imam isto 125 4t , pitao sam onog lika PIRKE AUSPUH,rekao mi je da moze da napravi sta god hocu,i da je cena lonca za mene oko 4000. Imas njihov sajt, kucaj pirke auspuh na google Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan OK. evo sada sam im poslao mejl, pa da vidim sta moze da se uradi po tom pitanju..Hvala ti druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa javi sta si uradio,da vidim da li i ja da planiram. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 1, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, nema problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...