NenadKV 25 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Danas krenuh na voznju kad nece da mi upali masina. Pocne da vergla i potom stane i pocne nesto da krci kod akumulatora, pa opet malo zavergla i opet krci i tako u krug. Skinem sediste i bocne plastike i vidim da tu zeza neki mali el. uredjaj, pise na njemu HITACHI 12V. Vergla pa prezubi, pa opet. U njega ide levi kabal sa akumulatora, a dalje iz njega ide kabal do alnasera. Jel zna neko o cemu se ovde radi? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 28, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Relej starta, verovatno ti je akumulator prazan i zreo za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam imao isti problem, prvo napuni akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Bilo bi dobro da je problem samo slab akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ista muka i mene muci. Sutra kupujem nov akumulator! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan i ja kupih novi akomulator 55evra dadoh kad ovaj stari proradi ia neki dan isto se desilo kao vama, sad imam dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Treba pogledati i kontakte na tom releju gde se kace kablovi. Hoce da oksidisu pa gube kontakt. Proveri i to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a mozda ti je crko i relej.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da je crkao relej.Bice da je akumulator.Imao sam isti problem prosle nedelje.Celo leto nisam proveravao nivo elektrolita,i akumulator mi je bio napola suv.Dolio sam destilovane,ali to vise nista ne znaci,morace novi.Hladniji su dani,i ako je akumulator malo slabiji,to se sada i primeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dok problem postoji , a da ne bacas novac uzalud, uzmi pomocne kablove i prespoji sa akumulatora nekog auta pa ces videti da li je Ok. Usput obavezno proveri punjenje 13.8-14.2 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 29, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam akumulator stavio da se dopuni, posle dva sata, sve celije krckaju sem jedne. Sad je stvarno gotov! Rikno, crko, lipso, gekao...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Septembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod te jedne ti se izgleda odvojilo olovo sa separatora i dole napravilo kratak spoj...nekad, za vreme sankcija sam probavao da akumulator okrenem naopako, vrlo polako lupkajući po njemu istresem sve iz ćelija, nalijem novu kiselinu i vodu i to je ponekad i davalo rezultate...ma od babe nikad devojka, kupiš novi i pevaš borbene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Septembar 29, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je bilo tako,posle kad sam napunio akumulator stavio ga samo pipnem dugme i pali(sad se opet ispraznio bem ti akumulator,i ja sutra kupujem drugi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadKV 25 Napisano Septembar 29, 2008 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha Tenere 3AJ Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator mi gotov. Posto nisam imao punjac za akumulator, morao sam da ga upalim na gurku uz pmoc druga. Vozio sam ga danas ceo dan i dopunio se sam, i sad pali ko mina. Al to je sve kratkotrajno, opet ce posle nekoliko dana pauze da oslabi. Ne gine mi nov akumulator. Hvala na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...