Igoritza 11 Napisano April 20, 2021 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima Komsija moj ima kineski Quad od 50 kubika. Quad pritom, uopste nije deciji, ima velicinu da dvoje odraslih mogu sedeti na njemu. Ima vise sportski izgled nego onaj poljoprivredni quad, ali je veliki, definitivno nije kids varijanta. Ja sam razmisljao da kupim to od njega, ali ne znam da li mogu da ga vozim dalje od svoje kuce :) Nije ni spor, uzevsi u obzir da je quad sa 50 kubika, ja sam ga poterao 45 uz ocigledne blokade koje ima na sebi Citajuci oglase za Quad-ove, vidim da svi kazu "ne moze da se registruje" ali kad sam otvorio paragraf sajt, clanak za registracije vozila, tamo je navedena kategorija "laki cetvorotockasi" Jel doslo do nekih izmena, i da li ovakvo vozilo moze da se registruje ? Moze li neko detaljno da objasni kako se kategorisu, prilikom registracije, trotockasi i cetvorotockasi ? Hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano April 20, 2021 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan А да није на документе 50 а у стварности 100/110 рецимо, па чак и 125.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...