Jump to content

Moto Zajednica

drag star

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 137 postova
  • Motocikl: BMW r1250gsa

pozdrav bajkerima

Evo mene prvi put na bj forumu. Zovem se Aleksa i živim u Novom Sadu....

Imam vrhunskog drag stara 1100 na prodaju..-. Molim sve zainteresovane da se jave

Da se malo pohvalim motorom...

YAMAHA DRAG STAR 1100 CLASSIC, 2004 GODIŠTE.. Ja sam VLASNIK, PREŠAO 25000KM, NAJREDOVNI SERVISI NA MAXIMUM 5500KM, FULL OPREMA: Wind Shild, Sissy bar, Prednji fuzasteri, izduvi, nosači bisaga, bisage, menjač-klackalica, široko (kruška sedište) - sve original Yamaha (made in USA), zadnji fuzasteri, zadnji nosač prtljaga, roll-bar, sat na guvrnali, gume nove: Metzeler ME880 marathon (500€), registrovan do 07.07.2009 godine...

Motor je fabričkom stanju.

Od ozbiljnijih intervencija na motoru je bila zamena kvačila alnasra (fraj-lauf) 900€... Sve novo, originalno od Yamahe a postoje i stari delovi na uvid... (milslim da je ova intervencija bitna i od velike koristi za kupca.

Poslednji servis je uradjen neposredno posle registracije 30.07.2008, kada je predjena kilometraža bila 24.200km i od tada sam se provozao do Pule...... znači sada je na 26000

Do pre neki dan sam ga prodavao za 8600€ ali obzirom da sada malo više žurim da ga prodam znatno sam spustio cenu-----

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pozdrav bajkerima

Evo mene prvi put na bj forumu. Zovem se Aleksa i živim u Novom Sadu....

Imam vrhunskog drag stara 1100 na prodaju..-. Molim sve zainteresovane da se jave

Da se malo pohvalim motorom...

YAMAHA DRAG STAR 1100 CLASSIC, 2004 GODIŠTE.. Ja sam VLASNIK, PREŠAO 25000KM, NAJREDOVNI SERVISI NA MAXIMUM 5500KM, FULL OPREMA: Wind Shild, Sissy bar, Prednji fuzasteri, izduvi, nosači bisaga, bisage, menjač-klackalica, široko (kruška sedište) - sve original Yamaha (made in USA), zadnji fuzasteri, zadnji nosač prtljaga, roll-bar, sat na guvrnali, gume nove: Metzeler ME880 marathon (500€), registrovan do 07.07.2009 godine...

Motor je fabričkom stanju.

Od ozbiljnijih intervencija na motoru je bila zamena kvačila alnasra (fraj-lauf) 900€... Sve novo, originalno od Yamahe a postoje i stari delovi na uvid... (milslim da je ova intervencija bitna i od velike koristi za kupca.

Poslednji servis je uradjen neposredno posle registracije 30.07.2008, kada je predjena kilometraža bila 24.200km i od tada sam se provozao do Pule...... znači sada je na 26000

Do pre neki dan sam ga prodavao za 8600€ ali obzirom da sada malo više žurim da ga prodam znatno sam spustio cenu-----

Pozdrav i dobrodošao.Koja je sad cena za motor?

sad je cena 6500€..... ( a ja se do jaja loše snalazim na čatu tako da tek sada ogovoram)... Nadam se bar da odgovor stiže....

Pozdrav.. Aleksa

Pozdrav i dobrodosao!

Zasto prodajes tako dobar motor...

znaš one priče... mora se....

stigla je beba pre tri meseca, vožnja je svedena na minimum (i ispod toga).... a ušlo se i u investicije za obezbedjenje dodatnih prihoda (onih mimo plate)

Nadam se da ću sve to u toku zime prevazići pa na proleće će valjda stići makina is USA

Pozdrav

Dobro dosao i bolje se snasao!

U ovoj temi malo o sebi, a o motoru imas na drugom mestu... :D

nemoj da me prozivaš doktore----- u velikoj sam potrazi za keshovinom tako da na sebi i zaboravljam.....

čuo sam se sa Jasminkom i lepo smo isćaskali... čovek se bacio na prodaju duke II, pa ako šta odradi pravićemo posao

Kako je Una? Milica? Kako ide tvoje navikavanje... Veliko zadovoljstvo zar ne??? Ja sam u toj priči cela 3 meseca duže od tebe..... znaš li čoveče koliko je tri meseca

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja