Alekre 12744 Napisano April 16, 2021 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Treba mi sirena za TDM. Bitno da je u odličnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Zdravo, Treba mi sirena za TDM. Bitno da je u odličnom stanju. Pre 2 sati, Alekre je napisao: Zdravo, Treba mi sirena za TDM. Bitno da je u odličnom stanju. imam ja kako da ti saljem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano April 16, 2021 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš neku slikicu? Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 16, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio neku na kp i ona ne radi, trazi jacu struju izgleda, mada nisam probao kada je motor upaljen mozda tada radi. Dobra ideja da nadjem polovnu od nekog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8571 Napisano April 17, 2021 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imate moju temu od juče "sVirena". Proradile mi obe. A za postavljača teme, ako mu odgovara ova moja, njegova je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...