ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, evo razmisljam da li da nesto uradim na motoru, da mu stavim neki tuning part , nesto neku sitnicu nesto, nemam pojma ni ja.... ;D Sta mislite, da li bi nesto moglo da se stavi(znam da bi moglo), ali sta ? Neku diodicu, xenon, nalepnicu -ovo-ono, ?????kako bi ste je vi sredili po vasem ukusu ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi Cola rek'o :,,Ja tu nista ne bi' dir'o". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od prvih stvari:Skinuo bih onaj nosac tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Da sam na tvom mestu,ja bih taj motor da meni (sebi,meni,Skolsu) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ofarbaj ove crne plastike u plavu. kao rezervar. ovako je previse zatvorena. drugi auspuh. ovaj je odvratan, a izgleda i gusi motor. i ko oces da stavis mozda neki CDI kit, ili tako nesto. da mu poboljsas performanse. znaci crne plastike u boju rezervara, i drugi lepi auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ne diraj ništa, to ti je moj savet... mada svi motoristi imaju neodoljivu želju da nešto menjaju na motoru, tvoj motor nije mator, šteta je da bilo šta farbaš (ne kažem da ne bi bio lepši) kasnije ćeš ga lakše prodati ako je sve fabrički nego farbano menjano i slično. što se tiče performansi to je 125ccm i šta god da mu radiš ići će tako kako ide, možda izduv zbog zvuka ali opet je to bacanje para... kad bih bio na tvom mestu višak para bih stavio sa strane i skupljao za zamenu i kupovinu većeg motora, a ovo samo vzio i vozio i vozio i vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e pa ako tako gledas i bacio je pare sto je kupio taj motor... em sto je kupio novog... i sve to. ako imas para, i ako oces da sredis motor po svom ukusu, uradi sta si zamislio. i sta mislis da bi trebalo, ili pitaj pa ce ti neko dati savet. znaci auspuh da mu stavis drugi neki lepi, niklovani... uhhh. ima da se cuje lepo i da izgleda. cuj se sa KIVUZom sa foruma... za auspuh. on je radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Septembar 27, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5452 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma potjeraj to ovamo dok popijes kafu bice sredjen ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa sigurno da ima negde u BG-u ko pravi auspuhe ili gde imaju da se kupe... Mada mogao bi da pogledas malo taj auspuh msm, da ga skines, pa da vidis, cesto ima blokada u obliku prstena to se obicno nalazi kod izduva iz motora... Mada neki iseku auspuh, povade sve iz njega i vozi Misko, al' to ti ne bih preporucio, bar ja to nikad ne bih uradio na svom motoru... Jesi li ti skidao neke blokade sa njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja ti lepo kazem cuj se sa KIVUZom sa foruma on je radio auspuh cini mi se kod nekog lika u batajnici. nije puno, pitaj njega on sve zna, i reci ce ti, bar mislim tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...