Alekre 13236 Napisano April 10, 2021 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, poklanjam litijumski akumulator od TDM900. Akumulator je stariji i ima problema kada su temperature niske. To jest, neće. Kada se upali prvi put posle zime na kablove, radi bez problema ako ne stoji duže vreme u hladnom. Ovo ostalo o ovom tipu akumulatora neću da pišem, imate na internetu gomilu informacija. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano April 10, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javljam jer bi mi bio zgodan za camac. Tj. poklonih svoje stare pa sad zatrebao. Ali, ako nekom od kolega treba za motor a nije finansijski bas u situaciji da kupi, prepustam. Tj. mogu da sacekam da se neko jos izjasni... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13236 Napisano April 11, 2021 Ne silazi, 7492 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Daj adresu ili se provozaj do SD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano April 11, 2021 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan jel mogu ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano April 12, 2021 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja prepustio kolegi ako se ja pitam:)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...