conetebrax 0 Napisano April 10, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Moje ime je Nemanja , imam 23 god . Rodom iz Zvecana (Kosovska Mitrovica) . Ljubitelj motora od pre jedno 3/4 god Poceo vozeci kvad , ali mi nije bilo to to. 2 tocka i kraj . Poceo sa kinezom Keeway 150cc , nakon toga silverwing 600cc . Sada Suzuki Ls Savage 650cc Inace ove god upisujem za vozacku , pa sve na tenane . Suzuki mi je naisao jeftino , pa je i prosao . Cim polozim planiram nesto malo ozbiljnije :3 Suzuki me stvarno lepo sluzi . U planu mi je da mu ugradim veci korman , a auspuh da mu stavim ravan , pa preko azbesnu traku i bisage da mu nakacim . Sto se tice voznje , volim dubok zvuk motora i jedno 30 - 60 km/h i tjt , uzivanje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 10, 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nemanja. Dobrodosao. Nemoj bez dozvole voziti. Prvo polozi, pa tek onda. Znaci ne razmisljaj sad o kormanu nego o polaganju, kad polozis tek onda cemo da pricamo o voznji. Na ovom forumu se preferira da svi imaju polozenu kategoriju, registrovane motore i opremu na sebi. A ko sta vozi i kako vozi, nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano April 10, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...