bgmoto 1 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Piaggio free 50, 2000. god, crne boje, zatamljeni vizir, motor odlican, novi kofer, nove obe gume, nov kais i rolnice, potpuno spreman za sezonu, bez ikakvih ulaganja. Uz njega i originalni veliki piaggio kofer. Cena 550 Eur (FIKSNO!). Moguca zamena za motocikl do 250 ccm (yamaha, honda) ili Piaggio liberty 125 4T uz moju doplatu. 064-130-6339. BGD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema niko zainteresovan? Skuter je stvarno odlican, a ni cena sigurno nije previsoka! Postavicu uskoro i nekoliko fotografija! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Octobar 6, 2008 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam Free-jem u Sremsku Mitrovicu, bicu tu poslom nekih nedelju dana,pa ako je neko u blizini zainteresovan za skuter, neka svrati. Pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti moj br. pa mi pusti poruku da te nazovem da se dogovorimo da vidim motorce.. 064/91-19-606 Miki PozZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...