LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenom mi se nakupilo restlova NOVOG ulja koja sam sipao u sinovljeve i moje automobile i motore. Svako ulje ima po 2 uzastopne slike. Ako nekome neko treba za dolivanje ili bilo sta drugo - vase je. Samo mi javite koje hocete i kako ih preuzimate : licno, saljem (o vasem trosku)... Svi pozivi izmedju 12 i 21h na 061 255 6550 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Mart 30, 2021 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Fino, za kosacicu ili za neki auto od preko 100kkm , nema problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2021 (promenjeno) Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kolega je preko PP bio najbrzi za 1, 2, 4, 5 i 7-mo ulje. Cekam jos jednog kolegu da se izjasni. @dfast : ma nije bitno za sta im treba, samo bi mi bilo zao da je baceno, ili zavrsilo u nekoj peci. Ja ne volim da mesam marku i model ulja, a nekoliko puta sam eksperimentisao pogotovu sa autima i menjao ulja prilikom redovne zamene. Mislim da sam jedno od ovih kupio negde na putu jer mi je upalila lampica na Fabii (prvi i jedini put za 7-8 godina voznje - nikad ni pre ni poslenije trosila ni gram od zamene do zamene na 10.000 km). To me je i podstaklo da ga ispoklanjam da ljudi ne kupuju ceo litar ako im zatreba "100" grama. Voleo bi da se i drugi oglase koji imaju ovakve viskove, mozda nekom dobro dodje to malo sto zaostane a ne treba im vise. Promenio Mart 30, 2021 član LuckyVladano 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo samo 3-ce po redu, Steinberg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 20, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog neaktivnosti drugog kolege koga sam cekao do sinoc, uz br 3, opet su slobodna ulja br 6 i 8. AKo se do nocas neko ne javi, i preuzme sutra, sve ujutru leti u djubre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...