Jump to content

Moto Zajednica

Poslednji pozdrav Denisu...

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

:( NEMA RECHI...BISTAR,TALENTOVAN,NAJ NAJ TATTOO UMETNIK KOJEG SAM POZNAVAO,IZVRSTAN BAJKER I CHOVEK,,,JOSH NE SVATAM...  BRAT MOJ.... DENISE BAJKERSKA SRBIJA ZALI ZA TOBOM,TVOJE MASTILO CE ZAUVEK BITI POD NASHOM KOZOM U NASHIM DUSHAMA I SRCIMA...ZIVECES SA I POSLE TVOJIH BROJNIH PRIJATELJA,NOSICEMO TVOJE IME NA USNAMA I SRCIMA....ZBOGOM LEGENDO  ......................................................I PRVA SUZA BURAZ ZA TEBE TEK SADA,JER NE DOPIRE TO DO GLAVE JOS............KO STO TI RECHE PUNO PUTA:"VOLI DUSHA"

n785260768_638442_6228.jpg

KEEP ON RIDING ON A HIGHWAY TO HEAVEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

"ride hard...be free"................to je uvek govorio...tako je ziveo i umro  :'(

"od svih ptica najvise volim orlove, to mi je zastitni znak. a ti si moja sokolica..." to je jedna stara poruka koju mi je poslao....

sada si dobio krila brate moj......LETI VISOKO!  :'(

• U prolazu, 0 postova

Dobri moj,

tako sam te zvala, tako cu te zvati, tako ce zauvek i ostati.

Susreti sa tobom behu kao u stihu: "Ne, nemoj mi prici...  Hocu izdaleka da volim i zelim tvoja oka dva."

Ostah zeljna tvojih ociju punih topline,

koje cu traziti u nebu predvecerja, u svitanju zore,

dok moje bice prozima neka jeza,

strepnja da li cu te jos ikada sresti, makar u nekom drugom zivotu...

Dobri moj, ti virtuoze na masinici,

ostavio si u meni trag, jednu divnu uspomenu

i ovaj cvet koji ponosno nosim, negujem i gajim kao i vecno secanje na tebe.

Sa ljubavlju

tvoja Orhideja

ucestvujem u bolu, tuzi i zalosti sa roditeljima, bracom i dragim mu prijateljima

• U prolazu, 0 postova

covijek vrijedi tocno onoliko koliko je postovanja i ljubavi stekao od drugih ljudi. nista manje... nista vise...  a covjeku je bio dovoljan samo jedan susret sa tobom da  vidi i osjeti dobrotu, skromnost i iskrenost koja zraci... iz tvog lijepog osmjeha... iz tih sanjivih ociju... zato je danas poteklo milijun suza iz ociju ljudi koji su bili pocasceni tvojim prisustvom u svojim zivotima.  ni onaj mali andjeo kojeg si mi istetovirao,nije mrtav.ti si to mogao razumjeti. "on spava"-rekao si. i upravo zbog tog zauvijek ce me sjecati na tebe andjele,andjele sto spavas vjecno u srcima svih nas.... POCIVAJ U MIRU.                                                                                                                     

• U prolazu, 0 postova

Prije tacno mjesec dana sam bila kod njega u studiju, dogovorili smo se da ce svaku moju sledecu tetovazu on da mi crta i pravi i niko drugi...Cast mi je sto nosim njegov rukopis na svojim ledjima...Bio je predivan covek, boze dragi toliko je se radovao na ferije u septembru...Nemogu da vjerujem....

Neka ti je laka zemlja....

• U prolazu, 0 postova

jeb bi ga dok sam pokushavao piisati neshto proshlo je dosta tog vremena, ne poznajem choveka, zhao mi je. dusha boli vishe nego telo gubitak dushe, chitao, prochitao, nauchio... chovek megj ljudima,  u mom se zhivotu previshe smrti desilo...ne razumem,. gde je Jacky...

• U prolazu, 0 postova

Onog bestidnika koji je ukrao telefon mog brata na mestu pogibije,ovog puta ga molim da vrati kartice iz telefona telefon neka zadrzi a uspomene obavezno da mi vrati,dacu mu jos i moja dva telefona samo nek vrati kartice. A ti sto si ga ubio,znaj da Denis ima jos dva brata koji ga mnogo vole.

• U prolazu, 1 post

KONACNO I MI DA SE UKLJUCIMO U TEMU NASEG VELIKOG PRIJATELJA BRATA NEZNAM KAKO VISE DA GA NAZOVEM BIJO JE LJUDINA DIVAN COVEM IMAO JE SVOJ CILJ ALI NAZALOST NEUSPESAN PROVELISMO MNOGO LEPE TRENUTKE SA MOTORIMA I ALKOHOLOM NEZNAM STA VISE DA VAM PISEM IMAM MNOGO MNOGO SLIKA NEZNAM KOJU BIH STAVIJO IMAM I POSLEDNJI VIDEO KADA JE POZAO SAM GA SNIMAO ALI NAZALOST NAM SE NIKADA NIJE VRATIJO

post-4653-1287900628425_thumb.gif

• U prolazu, 1 post

SECAM SE SVAKIK NJEGOVIH BLESAVIH IZREKA ZA OVO JE ZNAO ZIVETI UVEK MI JE REKAO ODOH BRATE DECES BRE DENISE ODOH NA MOTOR PA PRANGIJA KUDA BRE NEZNAM GDE SE ZAUSTAVIM VOLEO JE TO ZIVEO ZA ASVALT I NA NJEMU I OSTAO JAKO NAM JE TESKO BEZ NJEGA NISMO GA GLEDALI KAO NEKOG GOSTA U KAFICU VEC KAO BRATA RADOVALISE NJEGOVOM DOLASKU BEZ OBZIRA NA SVE KOLKO PUTA JE DOSAO KOD MENE U KAFIC JA GA PITAM BRATE CE PIJES NESTO NECU NISTA NEMOGU AL DAJ NESTO GLUPO SA SEDIM ZABADAVA JA MU KAZEM TI MENI NETREBAS OVDE DA BI PIJO I JEO SEDI DA PRICAMO ZEZAMO SE PRAVI MI DRUSTVO BIJO JE UJUTRU PODNE POPODNE UVECE NON STOP JE KOD MENE SVRACAO JASAM GA ISPRACIVAO KUCI PA I DOCEKIVAO KAD JE POLAZIJO ZA TU PROKLETU SRBIJU GDE JE I OSTAO NEZNAM STA VISE DA VAM KAZEM JAKO JE TESKO PRENETI BOL NA PRSTE KAD BI MOGLO SRCE SVE TO DA IZNESE BILO BIH I MNOGO MNOGO VISE OTISAO JE OD NAS JEDAN VELIKI COVEK PRIJATELJ I NARAVNO BAIKER VECNO CEMO GA SE SECATI I PAMTITI BRATE MOJ DASI NAM SE VRATIJO DA SE JOS JEDNOM NASMEJEMO SA TOBOM I JOS 1000 1000 PUTA DA TE ISPRATIM I SRECAN PUT POZELIM KAO BRAT RODJENI SBOGOM IDI BRATE MOJ NEK TE ANDJELI NEBESKI CUVAJU KAD NISI MOGAO SAM ..........

post-4653-12879006289492_thumb.jpg

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Onog bestidnika koji je ukrao telefon mog brata na mestu pogibije,ovog puta ga molim da vrati kartice iz telefona telefon neka zadrzi a uspomene obavezno da mi vrati,dacu mu jos i moja dva telefona samo nek vrati kartice. A ti sto si ga ubio,znaj da Denis ima jos dva brata koji ga mnogo vole.

Citam i ne verujem. Zar je moguce?  :o  Treba kao u nekim islamskim zemljama, ruku na panj i cap.  >:(

• U prolazu, 91 postova

Denise brate tako smo se zvali ja cu za vikend do Bazela ako mi vrijeme dozvoli puno nedostajes svome Cigi puno te volim i uvjek cu te voleti bio si mali a pravijo velika cuda.

• U prolazu, 0 postova

Juce sam poslala Denisu poruku.. za koju sam bila sigurna da je nikada nece dobiti i koja je bila namenjena samo njemu..

pre par minuta mu je poruka stigla na srpsku karticu.. odmah sam pozvala i javio se neki lik koji je odmah spustio kada sam pitala ko je! besna sam!

poslala sam jos jednu poruku.. i nadam se da ce se javiti i vratiti telefone denisovoj majci. ako je bar malo covek....

:'( :'( :'(

• U prolazu, 0 postova

Katarina.. poslala sam ti privatnu poruku. ljubim te

Bice uradjen DVD-in memory ..sa slikama i snimcima..sve sto budemo nasli!

Vec pristizu sa svih strana.. ko zeli da mi dostavi slike i sl. moze na: djole_prolece@gmx.net

Hvala!

• U prolazu, 1 post

CAO KATARINA IMAM JOS 6-7 SNIMAKA SA NJIME IMAM I SNIMAK ZADNJI KADA JE POSAO IZ BASELA SVRATIJO JE DO MENE DO KAFICA DA SE POZDRAVIMO I JA GA SNIMAO KAKO SE OBLACIJO tj. SEDEO NA MOTORU NAVLACIJO RUKAICE I SAV JEPY POSAO ZA SRBIJU STRASNO MI JE ZAO ZBOG NJEGA IMAM JOS PAR SNIMAKA ALI SE VIDI PO MALO ZATO JER SAM SNIMAO SVE USTVARI SEDELI SU U LOKAU A JA ONAKO REDOM KRUZIJO HAJDE JAVISE DA VIDIM KAKO DA TI DOSTAVIM NESTO OD TOGA ILI CU JA VEC STAVITI NA YOU TUBE IMA I DOSTA SLIKA POD STA SAM JA STAVLJAO VIDI NA YOUTUBE.COM PA POTRAZUI NEXT-CAFE TAMO SAM NEDAVNO STAVLJAO NASE SLIKE IMA I NJEGA DOSTA TU JER NIJE NIKADA BIJO IZVAN NASEG DRUSTVA POZDRAV DANIJEL NEXT-CAFE ....

• U prolazu, 1 post

Ne mogu da verujem da neko koristi  njegovu karticu. kakav je to covek ima li on srca i duse.

Ako ovo procita molimo ga da vrati karticu i memorijsku iz telefona, telefon neka zadrzi.

mislim da je ovo velika sramota.

Sestra Katarina

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja