Chelios97 1 Napisano Mart 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo,u narednom periodu bih trebao da uzmem Hondu CBR 600rr 2007 godište. E sad,ja sam visine 187cm sa nekih 90kg(nisam debeo normalno izgledam,da naglasim),zanima me da li bi mi motor bio"mali",jer sam trenutno u Parizu i slabo ih ima ovde. Citao sam po nekim američkim forumima,gde ljudi te visine kažu da im je okej,pa bih ipak sa našima da se posavetuje. I generalno o motoru,ako možete da mi kažete nešto više. U izboru imam i GSXR 2006-7. Izvinjavam se ako je već postavljena tema.. Promenio Mart 28, 2021 član Chelios97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PavleCBR600rr 0 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem ja sam 191cm i nemam nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...