Ibivan 169 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Mogo bi te kofere i serijski poceti praviti,svaka čas na znanju,radu i trudu.Nemoj da se naljutiš ali meni ne čuče na ovakvom tipu motora,nekako ne idu uz čoper/kruzer.Još jednom svaka čast ,pozdrav...Nema ljutiš, slažem se sa tobom, koferi su u enduro fazonu i malo su ispali zdepasti zato sto na čoperu nema bas mnogo mesta, te smeta zmigavac, auspuh, amortizer... Ali bili su mi potrebni, kožne bisage koje imam za njega su već propale, pa sam sebi dao zadatak da napravim kofere sto jednostavnije i jeftinije mogu a da ne budu samo kutije ko za cipele. Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano Mart 28, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su vrh. Svaka čast. Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Mart 28, 2021 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su prelepi. Nisam baš ukapirao sistem kačenja ali koferi su vrh, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Mart 28, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan rad. Bisage su odlične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano April 15, 2021 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan da informisem o tezini kofera bočni kofer dimenzija 250*250*350 tezak je 4kg, zadnji veliki kofer dimenzija350*300*600 sa sve nosacem težak je 8,4kgSent from my FRD-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.4.2021. at 9:18, Ibivan je napisao: tezak je 4kg, zadnji veliki kofer dimenzija350*300*600 sa sve nosacem težak je 8,4kg Кофери лијепи естетски, све фино одрађено. Али 16,4 кг без носача. Доста жељеза је употребљено и до је дигло тежину. Битно је да си ти задовољан и да теби одговарају. Хвала на презентованом раду. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 15, 2021 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Moze broj tel da mi napravis za Varadera! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Novembar 25, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro ispalo, svaka cast, prlepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ibivan 169 Napisano Januar 6, 2022 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki en500c Prijavi odgovor kao problematičan Moze broj tel da mi napravis za Varadera! Eee, "al kasno Marko na Kosovo stize". Ja se izvinjavam mnogo sto ranije nisam odgovorio, svasta nesto radim pa i ne citam svaki put poruke. Tel ti saljem u PM. A posto sam sad vec prosle godine prodao en500, kupio sam stromica, i ove zime pravim takodje svima zanimljiv projekat automatsko podmazivanje lanca koristi scottoiler ulje podmazivanje krece kad se predje brzina od 20km/h, a povecava ucestalost kapanja kako se povecava brzina motora. Vise detalja kasnije kad sklopim uredjaj. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...