Jump to content

Moto Zajednica

Panasonic

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 489 postova

Kakvi su fotoaparati iz ove kucce?

Videh danas u Delta City-u Linux seriju, dosta povoljno.

A poshto sam u potrazi za nechim do 300 eura (ne mora da bude novo) ovo mi se uklapa u budzet.

Fuji sam iskulirao sad trazzim neshto drugachije.

Pa umetnici, pomagajte!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Za 300 eura ne bih uzeo Panasonic. Nisu losi ali su im do skoro senzori bili katastrofa. Sada se stvari mijenjaju.

Kazi ti nama sta zelis da slikas u zivotu i koliki budzet imas, i odgovor dobijas odmah ;)

• Drug član, 2143 postova

Serija aparata je Lumix , a ne Linux. PANASONIC je uglavnom poznat po video-opremi i tu je medju vodecim proizvodjacima, ali sto se tice foto aparata ja ne bi kupovao Panasonic, nego samo CANON ili NIKON , po zelji.

U svakom slucaju za 300 Eura mozes da kupis savrsen CANON , ako zelis mali kompaktan aparat neki od modela IXUS ce ti se sigurno svideti i to je moja preporuka.

;)

• Svrati ponekad, 489 postova

Serija aparata je Lumix , a ne Linux. PANASONIC je uglavnom poznat po video-opremi i tu je medju vodecim proizvodjacima, ali sto se tice foto aparata ja ne bi kupovao Panasonic, nego samo CANON ili NIKON , po zelji.

U svakom slucaju za 300 Eura mozes da kupis savrsen CANON , ako zelis mali kompaktan aparat neki od modela IXUS ce ti se sigurno svideti i to je moja preporuka.

;)

My bad!

Meni treba neshto za fotkanje, normalno amatersko, da ima moguccnost da izbacuje chiste slike, znachi ne kao sa ovih digitalaca nego da bude jasna, nadam se da razumete.

Dalje, da ima pristojan zoom, znachi ako hoccu da slikam brod na Paliccu 60-ak metara od mene da mogu da ga zumiram lepo a ne kao sa digitalcem idiotom odma mi bude onako umazana fotka da tako kazzem.

I za kraj da ne bude preskup, do 300 eura lozzim se ja na te aparate tipa Benjamin-ov i Zo-ov.

Ali da li se mogu nacci takvi do 300 eura normalno, bez ikakve opreme samo sa jednim objektivom.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Meni treba neshto za fotkanje, normalno amatersko, da ima moguccnost da izbacuje chiste slike, znachi ne kao sa ovih digitalaca nego da bude jasna, nadam se da razumete.

Dalje, da ima pristojan zoom, znachi ako hoccu da slikam brod na Paliccu 60-ak metara od mene da mogu da ga zumiram lepo a ne kao sa digitalcem idiotom odma mi bude onako umazana fotka da tako kazzem.

Uh, pretjerao si ga malo sa zahtjevima. Za 300 eura kupi Canon PowerShot A650 IS. Nema boljeg u Canon-u. Jedino je bolji G9 ali je on vise od 300 eura, a mislim da ti njegove prednosti nisu toliko bitne (RAW i blic papuca), ostalo je sve isto tj. senzor i objektiv su potpuno identicni. Upotrebljivost cak i na ISO 800, sto je za compact extra. A A650 IS ima i rotirajuci ekran koji ce ti extra koristiti u raznim situacijama, pogotovu dok snimas klipove. Pogledaj malo taj aparat... (ja ga imam, imas sve preporuke)

I za kraj da ne bude preskup, do 300 eura lozzim se ja na te aparate tipa Benjamin-ov i Zo-ov.

Ali da li se mogu nacci takvi do 300 eura normalno, bez ikakve opreme samo sa jednim objektivom.

Mislim da za taj novac mozes nai polovan i ocuvan Canon 350D sa kit objektivom. Tu imas sve osim kratkog dometa zoom-a, ali zato imas siroki ugao ;)

Ako nisi nesto zahtjevan, uzmi Canon IXUS 860 IS, kosta nesto iznad 200 eura i super aparatic za automatsko fotkanje (ima sirokougaoni objektiv). Ako hoces nesto vise imas taj A650 IS  ili neki dSLR...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja