rs50 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ljudi zna li neko nekog da ima polovnu ili novu gumu 150/60 r17 treba mi za apriliu rs 125 ....unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan to ti je guma za BMW1150GS trazi gsovce mozda imaju oni ,jer mislim ako vec voze tako skupu makinu i gume se menjaju redovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan tesko ces naci tu gumu polovnu ja sam sve pretrazio i nisam nasao meni isto treba ta dimenzija za supermoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dunlop ima nova al mi se ne kupuje dunlop,napred sam uzeo bridgestne battlax bt016 al zadnju nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Tesko,te gume polovne nema nigde....Dok sam vozio Mito imao sam isti problem,i na kraju jedino resenje nova.Takodje je bila Dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sam danas upravo kupio jednu polovnu mishelin hi-sport 150/60-17 za 3000 din,posle milion okrenutih brojeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde...znas li neko da ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan 064/1420127 od tog decka sam ja narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ceka se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...