Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan setam gradom i slikam uobicajene stvari, kad dva marsovca stala na sred Srpskih vladara i razbise motoriste. Najbolji mi je bio lik koji kad je stao jedno pola sata nije skinuo mobilni telefon sa uva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1967 Napisano Jul 10, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za momke u plavom. I treba da kaznjavaju za kacige... :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan xexe vidi lika sa skuterom, ni kaciga ni tablica...potseca me na mene pre 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan xexe vidi lika sa skuterom' date=' ni kaciga ni tablica...potseca me na mene pre 2 godine [/quote'] Borac pravi! hehehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 10, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako treba svakog dana, od ponedeljka do nedelje. Prvo sto bi ocistili "strance" iz centra grada, a i svaka devocica na skuteru bi pocela da nosi kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno podrzavam akciju. Samo bi mogli da je prosire u saradnji sa Interventnom na vecernje sate, i da malo opale po indijancima ne kradenim Rovima koji vozi kao kreteni posle ponoci... sinoc jedan degenerik u centru umalo da pregazi devojcicu od nekih 12-13 godina, sve na moje oci...sve bi to ja u rudnike soli :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja te likove bez kaciga koji luduju zovem BUHA (BeogradskiUrbaniHerojAl'zamalo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jul 10, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan I treba da PLjUSTE!!!!!!!! :evil: :evil: Mnogo cemo pametnije i sigurnije voziti....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan U subotu uvece me zaustave zbog kacige, sve picanski, puste me zato sto kazu da sam mnogo dobar momak ali sto umem da ih zajebem do 101 i nazad to nema nigde (tim recima mi rekli). Medjutim, morao sam da ga ispravim, do 1001 i nazad za 1 sec. Sto meni ne nalete kerovi kao ovi da ih popalim na zadnjaka :twisted: .... Tijooooj....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan i da malo opale po indijancima ne kradenim Rovima koji vozi kao kreteni posle ponoci... Jedino da zovu vojno vazduhoplovstvo u pomoc. Pre mesec dana kupio drugar skuter i dok je isao po tablicu zaustavi ga patrola i napise mu kaznu. U tom trenutku "prolece" pored njih neki veci motor (kaze neki "u oklopima"). Drugar onako besan kaze pandurima -"Sto ne kaznjavate malo ove divljake?!", a pandur njemu mrtav 'ladan -"Uhvati ih ti ako mozes!" :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ima nepravde, slazem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 11, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek pljuste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Napad je najbolja odbrana kad me zaustave ja ih odma napadnem kako mi treba deo sa njihovog motora i kako oni toga imaju koliko oce ,onda se covek zbuni ne trazi mi dokumenta i jos mi nudi kontakt sa njihovim mehanicarom samo da mu ne skinem deo( pod uslovom da vozite BMW). Nema razloga da me kazni jer sam skroz ispravan, jedino sto nemam trougao na motoru , moze i prvu pomoc da mi trazi imam a o kacigi da ne pricam nosim je uvek zbog moje lude glave . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan HAHA, ja sam jednom marsovcu hteo da skinem cizme pre dve godine...Salim se... Cimao sam ga da mi nabavi cizme, a on uzo da se zali kako su im sasili kurton odela i kako nista ne valjaju. Izgledaju ko vatrogasci. Jednio im cizme i kaciga original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Jul 11, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan vozi kao kreteni posle ponoci... sinoc jedan degenerik u centru umalo da pregazi devojcicu od nekih 12-13 godina' date=' sve na moje oci...sve bi to ja u rudnike soli :evil:[/quote'] Devojcica od 12-13..... godina u centru grada...posle ponoci....????!! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan vozi kao kreteni posle ponoci... sinoc jedan degenerik u centru umalo da pregazi devojcicu od nekih 12-13 godina' date=' sve na moje oci...sve bi to ja u rudnike soli :evil:[/quote'] Devojcica od 12-13..... godina u centru grada...posle ponoci....????!! :? Danas su deca napredna, sto brze vozis- to vidis mladje ribe oko sebe Shalim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 11, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Devojcica od 12-13..... godina u centru grada...posle ponoci....????!! Devojcica nije bila sama nego sa roditeljima, ali nisam ih spomenuo Prelazili su pesacki i kreten umalo da ih pobije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Toliko ima budala po gradu da je to fenomenalno... Panduri su opremljeni moto voznim parkom na nivou od pre 10 godina, i samo skuterase i mogu da drkaju. Oni najbolje pune drzavni budzet voznjom bez kaciga i dozvola. Ove sa kradenim R-ovima nece da rizikuju da jure... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 11, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sve akcija za jedan dan. Bas danas se vozim i komentarisem sa devojkom. Pre tri godine, taman ja kupio Vespu, nemam kacigu i krenem da se vozim par dana bez kacige. Za 7 dana 3 kazne. Poludim tu ja ali sta da se radi, u pravu su. E sad, ne bih ja toliko bio besan na pandure da su i drugi dobili. Danas se vozim i brojim. Sreo sam 18 motora od kojih je 6 imalo kacigu. Nek mi neko kaze da oni to sprecavaju. Naravno da ne sprecavaju, boli ih bas... Samo se setite kako je efikasna bila akcija sa pojasevima. Sto se tako nesto ne bi uradilo za kacige. Mesec dana terora. Posle toga bi SVI nosili, nema sanse. Ali kome bi posle naplacivali kaze? Nikome... A pogotovo da kaznjavaju suvozace. Samo gledam kako one nesrecnice golih ledja i glava idu sa splavova kuci posle ponoci... uzas... Ali opet, dzaba prica, od ovoga svega nista. Srbija!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 12, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas se ustostrucio broj motorista i panduri mogu samo da prave ovakve blic akcije. Ponekad se i ja osecam kao jedina "budala" u gradu sa kacigom na glavi :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Samo gledam kako one nesrecnice golih ledja i glava idu sa splavova kuci posle ponoci... uzas... Ma nemoj da se sekiras, vecina ih ne ide kuci! E, juce sam ja mogao da na'ebem. Popravljam moj stari Tomos, taman seo da ga probam, kroz ulicu (u kojoj NIKAD do sad nije bilo policije) kad vidis obilazi me beli Punto i mashe mi da stanem. "...Dokumenta molim...", a ja ni kacigu ni saobracajnu, vec se preracunavam u sebi. Na moje iznenadjenje, tu mi bila saobracajna od Kawe, pandur pogleda pa kaze "Pa sta to vozis, gde je Kawasaki?" :shock: Ja sav zbunjen gledam, a on "...znam ja tebe, ajde vozi sada, al u buduce kacigu na glavu da ne bi pisali prijavu..", da ne poverujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa juce ti je bila akcija na republickom nivou, hehehe, imam dojavu od prijatelja.... pojacana kontrola saobracaja, a narocito motocikala, pa ti vidi... dobro si prosao, heheh, opasni ti tvoji lokalci bre, nece pucaju valjda:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 13, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan nece pucaju valjda Mani ih, jos ce posle kazu "nishanio sam u gume..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...