abarth_maniac 6032 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Multipla kao javna kuca. Sramota te da te vide kad ulazis, sramota da vide i kad izlazis... A unutra divota! 2 6 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Mart 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zoran032 je napisao: Ako nije otisao naslon mogao bih banuti sutra do tebe da probamo kako lezi u kliu? P.S.naravno ako kolega koji se prvi zapljunuo nema nista protiv da ga testiram kod sebe u autu, rad sam samo da probam kako to lezi u kliu ako pasuje lako cu ga kupiti Dogovori se sa kolegom @TAZZ koji dolazi po njega danas oko 10/11h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Mart 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zoran032 je napisao: Ako nije otisao naslon mogao bih banuti sutra do tebe da probamo kako lezi u kliu? P.S.naravno ako kolega koji se prvi zapljunuo nema nista protiv da ga testiram kod sebe u autu, rad sam samo da probam kako to lezi u kliu ako pasuje lako cu ga kupiti Dogovori se sa kolegom @TAZZ koji dolazi po njega danas oko 10/11h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Opusteno, ja tek sad videh poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...