Jump to content

Moto Zajednica

Lancanik za stunt i crne felne

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 130 postova

Ovako... Drugar i ja pravimo stunt masinu i treba na sto veci lancanik pozadi, gde ima da se kupi ili ako neko ima polovan a ne treba mu i koliko kosta odprilike? A felne, na mom motoru su zicane felne one metalik obicne, ja bih voleo da ih ofarbam u mat crno ako je moguce tako mi se mnogo vise svidja, ko to radi i kolika je cena u pitnanju je KTM. Hvala svima u napred.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ma felne ces lako ofarbati a za lancanik pias ovlascenog predstavnika za taj motor,,ili nadjes neki odgovarajuci od nekog drugog motora,

felne mogu i ja da ti ofarbam to nije problem,naravno u crnu metalik sa mat lakom,tako da nemogu da se ostete..

inace ja sam nesto slicno radio pa sam na postojeci lancanik nakalemio veci,iseko postojeci na strugu obradio,uzeo drugi veci takodje isekao ,centrirao i zavario,prosto ti to ko pasulj...ako ti treba objasnjenje javi mi se na pp...

• Zainteresovan, 557 postova
  • Motocikl: yamaha r1

Ja imam lancanik od 49 zuba meni nepasujue za supermoto al mi stoji na enduro felnama,al tebi je to  verovatno malo,kod mene sa kombinacijom od 14 napred ide na zadni iz trece brzine,tebi za stund treba neki ogroman  lancanik

lancanik je sunstar kao nov znaci zubi nisu nakrivljeni malo je radio,ja sam skoro kupio nov isto sunstar od 47 zuba i platio ga 3300,ovaj od 49 bi prodao za 2500 din.Mogu ti sutra poslati sliku videces da je kao nov

• Zainteresovan, 845 postova

moze. samo pitanje je sad, jer sam vec davno pricao sa tobom, u vezi toga. ja imam zadnji 41, i ako bi taj od 49 stavio,.... da ne bude previse? da ne bude lanac krataj ako ga pomerim skroz napred, milsim na tocak... uslikaj da vidim jesu li isti zubi, i da li bi pasovao.

nikad nije previse ;D meni je lanac  ok i kad stavim 14 napred sa 49 nazad jedino sto motor nemoze da ide vise od 80km/h al zato ubrzanje :o i da mogao bi da ga teras na zadnjem kako hoces

onda ti je najbolje da stavis 46 to ce ti biti extra ja imam jedan od 47 al ga ne prodajem sa njim idem 120 normalno a isto je extra ubrzanje

• Svrati ponekad, 130 postova

nikad nije previse ;D meni je lanac  ok i kad stavim 14 napred sa 49 nazad jedino sto motor nemoze da ide vise od 80km/h al zato ubrzanje :o i da mogao bi da ga teras na zadnjem kako hoces

Jbt 80kmh! Moj motor na gas ide 1 2 3 na zadnji ali o5 moze oko 170 da ide, isto je supermoto 600ccm. Jel to za jamahu sa slike pricas ili...nemoguce 80 brate... ???

Da ne bude zabune, za apriliju  krosa 80ccm trazimo lancanik, znaci vec smo masinu sredili, promenili rucku, dodali zadnju kocnicu gore da moze rukom da se koci. Ostao nam je jos samo lancanik i granicnik pozadi da stavimo na rep.:) Cim zavrsimo stavljam slike od pre i sada.

Felne trazim za svoj motor KTM 640 da ne pomisli neko da je lancanik za njega. ;) Skace zverkan sam :):):)

Moj motor ima standard 45 ks tvoj ktm ima sigurno vise.15-44 su standard lancanici i motor ide 160km/h max.Na enduro tockovima mi je taj od 49 jer mi netreba vise od 60 po zemlji

Neznam koliki je odnos na tvom ktm-u,kod mene na sm tockovima je 15-44 i max brzina je 160.Na enduro tockovima je 14-49 to je ukupno 8 zuba vise nego standard.Stavi 8 zuba veci lancanik vise na tvoj ktm i videces dal ce ti motor preci 100km/h

Mnogo je skrati sve brzine mnogo brzo izmenjas.Zato ja na sm drzim standard prenos i to je kao kod tebe,a za enduro sam stavio taj skraceni jel ipak nemozes voziti pun gas van asfalta,a tu ti treba ubrzanje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja