Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc - karbovi - hitno!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 271 postova

Au, *sredili* smo ih! Rastavili, ochistili, DETALJNO ;D, sastavili, usput podesili i nivoe na plovcima! Lepo upali, zavrti, podesili smo ler gas na priblizhno 1300...sve izgleda fino i kad ono medjutim!!!

Kada normalno dodam gas i vratim ga u prvobitni polozhaj (da skratim - turiram..) obrtaji se vrate do 2000-2200 i tu bleje dok se ne smore i ne vrate se na 1300 shto ume da poooootraje i do 5s!  >:( :o

U CHEMU JE FORA? :-[ ???

A inache hitno mi je jer trebam da polazhem za A kategoriju! ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 655 postova
  • Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni

Au, *sredili* smo ih! Rastavili, ochistili, DETALJNO ;D, sastavili, usput podesili i nivoe na plovcima! Lepo upali, zavrti, podesili smo ler gas na priblizhno 1300...sve izgleda fino i kad ono medjutim!!!

Kada normalno dodam gas i vratim ga u prvobitni polozhaj (da skratim - turiram..) obrtaji se vrate do 2000-2200 i tu bleje dok se ne smore i ne vrate se na 1300 shto ume da poooootraje i do 5s!  >:( :o

propale su membrane na siberima to jest izgubile su elasticnost ili se siberi potrosili pa glave a to se vidi prilikom rasklapanja!a mozda ti negde falsira vazduh?to je vec blaza varijanta!ono prvo ne daj boze koliko je skupo!!!!!!!!!!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

\a jeste li sinronizirali karburatore sa vakumetrima....

ako ste mislili da rasturate karburatore i sklopite bez da ih stelujete sa vakumetrima....tu ste se grdno zeznuli,,,..,,.,,

Bez komparatera niste nista uradili,bravo bokiilic!to sam ispustio!!!!!a cime ste i po cijim merama stelovali nivoe plovaka?

• Zainteresovan, 577 postova

fora sigurno NIJE u sinhronizaciji karburatora.

ne dam da te ubace u masinu,jer si kolega.

ako hoces, mozes doci do mene da vidimo sta je sa mrgom.

mozemo i da sinkamo karbove, ali TEK posto sredimo vracanje na ler..

• Svrati ponekad, 271 postova

Skinuli filtere za gorivo.. sad na leru prede ko mače... i kad ga turiram vraća na ler kako treba...  ;D

Inače, karburatore smo ranije rastavili skroz i produvali kompresorom...  Membrane izgledaju do jajca, samo ne znam dal mogu da otvrdnu, pa da zezaju...

Plovci su podešeni po Haynes Manualu u milimetar...

Sinhronizovani na vakuumima svi u ko jedan... nisu se ni bili raštimali.

E, problem sad sledeći.... Na malom broju obrtaja trese ko da nema snage (verovatno i nema), al ne znam zašto... inače kad otvori na 4-5k obrtaja leti ko blentav.

Skinuli filtere za gorivo.. sad na leru prede ko mače... i kad ga turiram vraća na ler kako treba...  ;D

Inače, karburatore smo ranije rastavili skroz i produvali kompresorom...  Membrane izgledaju do jajca, samo ne znam dal mogu da otvrdnu, pa da zezaju...

Plovci su podešeni po Haynes Manualu u milimetar...

Sinhronizovani na vakuumima svi u ko jedan... nisu se ni bili raštimali.

E, problem sad sledeći.... Na malom broju obrtaja trese ko da nema snage (verovatno i nema), al ne znam zašto... inače kad otvori na 4-5k obrtaja leti ko blentav.

nema dovoljno goriva

• Svrati ponekad, 103 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot

HVALA DRUGARI

Problem rešen.  8)

Ona igla što ide odozgo od membrane kroz šibere ima sa svoje gornje strane jedan zeger i dve plastične šelnice (manja ispod i veća iznad)... Te su šelnice kod dva karba obe bile ispod.  ::) ::)

nema dovoljno goriva

U ovom slučaju je imao previše, igla je ostala dignuta 2-3mm i nije sedala kako treba... svećke su bile crno čađave...

U svakom slučaju, Hvala još jednom.... sad leti ko zmaj... pi pi pi da ne ureknem.

Pozdrav drugari.

HVALA DRUGARI

Problem rešen.  8)

Ona igla što ide odozgo od membrane kroz šibere ima sa svoje gornje strane jedan zeger i dve plastične šelnice (manja ispod i veća iznad)... Te su šelnice kod dva karba obe bile ispod.  ::) ::)

nema dovoljno goriva

U ovom slučaju je imao previše, igla je ostala dignuta 2-3mm i nije sedala kako treba... svećke su bile crno čađave...

U svakom slučaju, Hvala još jednom.... sad leti ko zmaj... pi pi pi da ne ureknem.

Pozdrav drugari.

Znaci znam i ja nesto,nije da se hvalim ali naj sam p..........!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja