Dusan1993 1 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Aprilia Red Rose 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nov sam na forumu,do sad sam vozio i popravljao Tomos motore,ali sam sada posatao vlasnik aprilie red rose 125 pa sam poceo da je rastavljam celu za peskiranje farbanje.Poceo sam agregat da rastavljam pa sam stigao do korpe kvacila sad nisam siguran jel sraf koji drzi kvacilo levi navoj ili desni ?Potreban mi je klip i cilindar ako neko ima da proda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 14, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Verovatno neko sa foruma ima odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan1993 1 Napisano Mart 15, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Aprilia Red Rose 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam sa udarnim pistoljem da odvrnem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan1993 1 Napisano Mart 15, 2021 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Aprilia Red Rose 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sad imam drugi problem kako da izvadim ona dva lezaja oz bloka koji su od balans tega i snopa menjaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8648 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 388 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Dušane, imaš temu o čoporima i kruzerima, piši tamo najpre će ti neko pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...