Jump to content

Moto Zajednica

Baotian Gy6 50cc gasi se kad dodam gas dok je hladan

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav drudari... Od nedavno sam vlasnik Baotian 50 cc kopija motora gy6 ili 139qmb.Skuter je serijal klip 39mm.imam jedan problem skuter lepo pali i na kurblu i na anlaser cok radi isproban je nadvor znaci iglica izlazi kad ga priklucim na napon i oseca se kad upali ima poviseni obrtaji pa nakon 5 min smanji broj obrtaja i lepo radi na ler.Problem je dok radi i tih prvi 5 min dok radi pod cokom nemogu da krenem ,dam mu gas a on se ugasi. Mogu da krenem samo ako drzim do pola otklon rucice gasa.Ponekad se ne gasi ali dok radi pod cokom se gusi jedva ide 20. Nakon 5 min kad cok zatvori ide odlicno prima gas,vuce dobro sve je u redu .Kad ga ugasim i upaim ponovo posle 20 min opet isti problem. Cistio sam karburator membrane su ispravne nisu pocepane spustio i podizao sa iglicu,stelovao smese ali nije dao rezultat.Stavio sam i novi filter vazduha.E sad pilot dizna primetio sam da pise na njoj h34,a ba glavnoj 77, ne znam koju broj su fabricke.

Neki savet sta da uradim? Dali me mozda cok zeza? Ili nesto drugo?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 448 postova
  • Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;)
  • Motocikl: x9 500

Je l' si probao da mu - dok je tako hladan - smanjis otvor na usisu filtera vazduha i onda das gas?

• Ne silazi, 4900 postova

Превише горива, зато док ти саух не затвори трокира и не иде. Кед затвори доџе му нека нормалнија смеса па тера. Сигурно има и црни дим на издувној цеви бар док је под саух.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• U prolazu, 4 postova
Pre 5 sati, Krokodilo je napisao:

Превише горива, зато док ти саух не затвори трокира и не иде. Кед затвори доџе му нека нормалнија смеса па тера. Сигурно има и црни дим на издувној цеви бар док је под саух.

Рече GY6, то значи да је 4Т? Главна дизна је добра од 77/78 за 50 је добра. За китовање може и до 98.

Стандардни нови карбуратор има 21/25 малу дизну. Могуче да је неко пре тебе убацио од 125/150.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja