Alexa90 11549 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode moped večeras drugom vlasniku, ali ostade lonče za nekog trećeg, drugi nije hteo da mu brunda skuter. Elem prodajem LV Nero u odličnom stanju, nije progoreo, izgoreo, izlupan itd. Koliko vidim na sajtu, paše na mnogo modela motora i skutera. Evo ga i Link do Nera na sajtu, jasno stoji za koje je sve marke i koje modele, da ne pišem zasebno. Ima par sitnih, ne baš ogrebotina, nego kao da se farba skinula samo na par mesta, najduža crta je oko 1cm. Produžetak grane je prilagođen za SW/SW-t 400/600, ima db kiler sa kojim ja nikad nisam vozio. Poslednja slika je kako je kod mene stajao. Tehnički pregled prolazi normalno, obzirom da ima homologaciju na šelni. Cena neka bude 180€, mislim da je korektna za forum. Alexa 0640002242 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E moj Alexa sta bi od onakog momka, da mi je neko rekao nebi verovaoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vi svi vozate kola odavno, hoću i ja da probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja malo, naravno svako ima svoje prioritete u zivotu. Sretno ti bilo u voznji cetvorotockasa, mada ces se ti vratiti, kad tadPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kacige i jakne, pantalone i čizme ne prodajemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan "Produžetak grane je prilagođen za SW/SW-t 400/600, ima db kiler sa kojim ja nikad nisam vozio."Znamo da nisi vozio sa DB kiler-om.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 13, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ako stavim db onda bolje da vozim sa fabričkim fenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 14, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato u rekordnom roku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...