Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha Rodiæ

Recommended Posts

• Zainteresovan, 595 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125

U radnji u NS sam probao jakne, pantalone i kacige. Bukvalno pola sata mi je lik pokazivao i objasnjavao sve sto sam pitao. Extra ljubazan i strpljiv covek. Da: pri ulasku rekoh da hocu samo da gledam i probam!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 19 postova

Nedo ti bog da ti se nesto desi dok putujes u srbiji..nema podrske uopste, a ko ce da ceka delove 3 meseca..uopste nisam znao da nema nikakave podrske.

Dobro je da se zna. Neko je rekao da "nedaj boze kupis yamahu u italiji" hehe ja sam tu yamahu cekao samo 2 dana dok je sklope, a stize direktno iz Japana.

• Svrati ponekad, 156 postova

Kod rodica sad za rezervne delove radi neki pristojan momak, doduse koliko sam imao prilike da vidim i nije neki strucnjak( vracao se sutra ja tamo da proverim da li mi je upisao pravu sajlu ,i nije ,sva sreca da mi je bio sumnjiv),rok isporuke je bio 15 dana koji se pretvorise u 40.Iako je bilo da ce me zvati kad deo dodje- nisu me zvali.Inace(za viraga) nista zivo nemaju, npr imali su svojevremeno samo jedan semering za prednji amortizer(14e)(rok 1,2 meseca za drugi) tako da se sad vozaju mala privreda semerinzi od 100 din(doduse garant su tako i dobri). Jos da spomenem da im je u starom servisu kod delova bio neki lik koji je dosta znacajno kuckao po racunaru(samo momenat) pa sam ja porilicno dugo tako zagledao unaokolo cekajuci.

• Svrati ponekad, 402 postova
  • Motocikl: Honda VFR800F

Sto se tice Rodica, ja sam bio samo dva puta kod njih u Novom Sadu, jednom sam narucio prednju masku za skuter(Yamaha JOG) koju sam polupao u bliskom susretu sa psom( pre dve godine). Dao sam im borj sasije, nasli su izgled maske koja mi treba na kompjuteru (imao sam polupanu pa smo moglu donekle da je uporedimo). Maska mi je stigla ,kako su mi i rekli, za mesec dana i bila je odgovarajuca! Kostala je 100e, ali da sam tada znao da je ta plastika mogla da se zalepi, pokupio bih sve one komadice!! Mada skuter i dalje zbog toga izgleda ko nov!! Tako da sto se tice njih ja mogu samo da ih pohvalim!!

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Prosle nedelje odem do njih da uzmem jaknu, a ono tamo nema nista. Prodavac mi ponudim katalog da vidim kakve imaju i kaze mi da da su cene oko 300e, sto smatram da je ok. Ostavio sam im broj tako da cekam poziv kad ce me obavestiti da su mi doneli par modela, pa da nesto odaberem.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Evo opet sam danas bio kod Rode i jakne jos nema. A nema ni nesto robe, sve je to skromno i sitno. A da ne pricam da novih modela jos nema. Kao treba uskoro da stignu. Stvarno su neozbiljni. Poredjenja radi, evo kako to nasi susedi rade. Kao da si u robnoj kuci. Roda, ne moze da se ocese o ovu radnju.

http://www.motori.hr/Yamaha_modeli_2008_u_Elodi_2151.html

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam od njih naručio Fazera i pošto nisu imali verziju sa ABS-om na lageru, rekli su da će stići iz Holandije za 2-3 nedelje i tako je i bilo, stigao je juče Za oklop su mi rekli 3-4 nedelje i pošto se već nalazi na carini, verujem da će i to ispoštovati.

• Svrati ponekad, 423 postova

Resio ja da kupim motor odem na sajam na rodicev stand potrazim cenu dobijem "Ljubazan odgovor kako ne daju svakom cene bla bla nemaju dovoljno"i tako ti ja lepo pozovem nesu lazarevica iz kg-a(mislim da je motorrard u pitanju) narucim motor i sve stigne na vrata za 24 sata.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Aco, aj' daj neki kontakt tog Neše iz Lazarevca... Treba mi neki "kao šaraf" za zadnji blatobran...

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Aco, aj' daj neki kontakt tog Neše iz Lazarevca... Treba mi neki "kao šaraf" za zadnji blatobran...

Nebojsha Lazarevic 034/313-670

Chovek je iz Kragujevca.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja