Slaninar 630 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan U radnji u NS sam probao jakne, pantalone i kacige. Bukvalno pola sata mi je lik pokazivao i objasnjavao sve sto sam pitao. Extra ljubazan i strpljiv covek. Da: pri ulasku rekoh da hocu samo da gledam i probam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nedo ti bog da ti se nesto desi dok putujes u srbiji..nema podrske uopste, a ko ce da ceka delove 3 meseca..uopste nisam znao da nema nikakave podrske. Dobro je da se zna. Neko je rekao da "nedaj boze kupis yamahu u italiji" hehe ja sam tu yamahu cekao samo 2 dana dok je sklope, a stize direktno iz Japana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Decembar 13, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod rodica sad za rezervne delove radi neki pristojan momak, doduse koliko sam imao prilike da vidim i nije neki strucnjak( vracao se sutra ja tamo da proverim da li mi je upisao pravu sajlu ,i nije ,sva sreca da mi je bio sumnjiv),rok isporuke je bio 15 dana koji se pretvorise u 40.Iako je bilo da ce me zvati kad deo dodje- nisu me zvali.Inace(za viraga) nista zivo nemaju, npr imali su svojevremeno samo jedan semering za prednji amortizer(14e)(rok 1,2 meseca za drugi) tako da se sad vozaju mala privreda semerinzi od 100 din(doduse garant su tako i dobri). Jos da spomenem da im je u starom servisu kod delova bio neki lik koji je dosta znacajno kuckao po racunaru(samo momenat) pa sam ja porilicno dugo tako zagledao unaokolo cekajuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Rodica, ja sam bio samo dva puta kod njih u Novom Sadu, jednom sam narucio prednju masku za skuter(Yamaha JOG) koju sam polupao u bliskom susretu sa psom( pre dve godine). Dao sam im borj sasije, nasli su izgled maske koja mi treba na kompjuteru (imao sam polupanu pa smo moglu donekle da je uporedimo). Maska mi je stigla ,kako su mi i rekli, za mesec dana i bila je odgovarajuca! Kostala je 100e, ali da sam tada znao da je ta plastika mogla da se zalepi, pokupio bih sve one komadice!! Mada skuter i dalje zbog toga izgleda ko nov!! Tako da sto se tice njih ja mogu samo da ih pohvalim!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje odem do njih da uzmem jaknu, a ono tamo nema nista. Prodavac mi ponudim katalog da vidim kakve imaju i kaze mi da da su cene oko 300e, sto smatram da je ok. Ostavio sam im broj tako da cekam poziv kad ce me obavestiti da su mi doneli par modela, pa da nesto odaberem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet sam danas bio kod Rode i jakne jos nema. A nema ni nesto robe, sve je to skromno i sitno. A da ne pricam da novih modela jos nema. Kao treba uskoro da stignu. Stvarno su neozbiljni. Poredjenja radi, evo kako to nasi susedi rade. Kao da si u robnoj kuci. Roda, ne moze da se ocese o ovu radnju. http://www.motori.hr/Yamaha_modeli_2008_u_Elodi_2151.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njih naručio Fazera i pošto nisu imali verziju sa ABS-om na lageru, rekli su da će stići iz Holandije za 2-3 nedelje i tako je i bilo, stigao je juče Za oklop su mi rekli 3-4 nedelje i pošto se već nalazi na carini, verujem da će i to ispoštovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Resio ja da kupim motor odem na sajam na rodicev stand potrazim cenu dobijem "Ljubazan odgovor kako ne daju svakom cene bla bla nemaju dovoljno"i tako ti ja lepo pozovem nesu lazarevica iz kg-a(mislim da je motorrard u pitanju) narucim motor i sve stigne na vrata za 24 sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vave 0 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja trazio lanac u masini za virago 250 cekanje mesec dana, a o cenama da ne pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Aco, aj' daj neki kontakt tog Neše iz Lazarevca... Treba mi neki "kao šaraf" za zadnji blatobran... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Aco, aj' daj neki kontakt tog Neše iz Lazarevca... Treba mi neki "kao šaraf" za zadnji blatobran... Nebojsha Lazarevic 034/313-670 Chovek je iz Kragujevca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Danke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...