vasa 31 Napisano Jul 10, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vaso na pozdravima a sto se tice tvog slogana kod mene vise nema mesta za to jedno pivo.Posle popijena dva olimpiska bazena piva dosta od mene,neka sad piju neki drugi.I bez tog piva mi je zivot dovoljno ispunjem, mozda i previse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jul 10, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,ali........ To je prosto nesto sto me opasno privlaci.......! Sama pomisao na osecaj kada zavrsis nekog copera.......aaahhhhhhhhh.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 10, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Chopper se nikada ne zavrsi uvek ima da se radi oko njega ali posto je kod mene bolest uhvatila maha meni nema leka ali ti pazi sta radis nemoj da se zarazis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9569 Napisano Jul 11, 2006 Drug član, 4395 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Fotke nisu bas nekog kvaliteta . Di si Bane pa dobro nam dosa...........i gospodina Kitanovica si stavija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Naravno on je moj ratni drug,zajedno smo jurcali delove i svasta prezivljavali dok nismo sve sakupili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi Baneta da mi cuvate i postujete, vredan je toga :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lako cu se ja sam sacuvati nego ti treba da se cuvas , kako si danas prijatelju moj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan lako cu se ja sam sacuvati nego ti treba da se cuvas ' date=' kako si danas prijatelju moj.[/quote']Bolje je , hvala na pitanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Do Panceva ko nov da budes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 11, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Do Panceva ko nov da budes Vidimo se u Pancevu ako Bog da za vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banebmw 11 Napisano Jul 11, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jasta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 12, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane :biker: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...