Zarkela 1561 Napisano Mart 8, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani clanovi foruma. Posedujem Hondu vt 500 custom. U toku voznje mi malo smetaju moji auspusi, za moj ukus su vucniji pri vecoj brzini sto mi cini voznju neugodnom za usi na duzoj relaciji. Interesuje me koji bi bio vas predlog, koje auspuhe da stavim a da zvuk bude pristojan a da motor nema problema u voznji. Hvala na svim predlozima unapred i pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2649 Napisano Mart 8, 2021 Drug član, 4752 postova Prijavi odgovor kao problematičan Неугодно је за уши јер је агрегат V2, биче угодније ако идеш на варијанту 2 у 1.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Mart 30, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je komplikovanije da prepravljam u jedan auspuh. Gledao sam da to moyda budu auspusi odTriumph speedtriple1050 ili Indian. To sam pronasao na kp. Medjutim majstor mi kaze da sam previse prefinjen i da ne filozofiram sa auspusima Inace majstor vozi trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Mart 31, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Купиш ново и решиш проблем Honda VT500C цена ситница Promenio Mart 31, 2021 član Бранило Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sonjabrzak 22 Napisano April 6, 2021 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan najjeftinija opcija - kupis penaste cepice za usi u apoteci, par je oko 100-150 din i uzivas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...