shejtan 379 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ih ima neko i kako su se pokazale? Konkretno me interesuje Seguro Enduro model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izgledaju odlicno,a sto se tice kvalitete to neznam,nista od opreme nemam od Helda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update cena je oko 160 ovih evropskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Septembar 18, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaju mocno i kvalitetno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ih ima neko i kako su se pokazale? Konkretno me interesuje Seguro Enduro model? eee o tome ti pricam ... to nama treba ... ekstra ... aj se potrudi jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da kolega Shejtan nece zameriti na jednoj varijaciji na istu temu. Vidim da nam se ukusi i potrebe poklapaju pa reko da podelim sa Vama moj izbor. Gaerne Explorer 169.99 $ preko bare ! Moje su i Bozije ! http://www.gaerneusa.com/touring.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan HELD je generalno brend koji drzi do kvaliteta i trude se da budu konstantno dobri. Nisam imao prilike da vidim uzivo ili probam taj model ali upravo sam uzeo na test jedne HELDove supersportske cizme ali posto to nije tema bice tekst o tome u buducnosti. Zakljucak: Held pripada visoj srednjoj klasi u svetu moto opreme (gde i zele da budu ciljno odredjeni) sto znaci da tesko mozes pogresiti. Dobijas dosta muzike za tu sumu novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Held cizme. Nije isti model ali je onduro fazon. Koza i zastita od vode su ekstra ali su napravili nepojmljiv propust time sto su koristili lijepak loseg kvaliteta, tako da mi se prvo desni pa par mjeseci kasnije djon odlijepio na pola: gornji deo koji je usiven se odvojio od donjeg dijela djona. Lako se sredi ali je bedak obzirom na reputaciju brenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da kolega Shejtan nece zameriti na jednoj varijaciji na istu temu. Vidim da nam se ukusi i potrebe poklapaju pa reko da podelim sa Vama moj izbor. Gaerne Explorer 169.99 $ preko bare ! Moje su i Bozije ! http://www.gaerneusa.com/touring.html Jedini problem je kako doci do njih Held ima u KG, doduse nemaju ovaj model, ali su mi ljudi rekli da sta god yelim od Held-a mogu da mi poruce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da kolega Shejtan nece zameriti na jednoj varijaciji na istu temu. Vidim da nam se ukusi i potrebe poklapaju pa reko da podelim sa Vama moj izbor. Gaerne Explorer 169.99 $ preko bare ! Moje su i Bozije ! http://www.gaerneusa.com/touring.html Jedini problem je kako doci do njih Held ima u KG, doduse nemaju ovaj model, ali su mi ljudi rekli da sta god yelim od Held-a mogu da mi poruce Jel imaju akumulatore HELD ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.moto-oprema-amd.hr kad krecemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan www.moto-oprema-amd.hr kad krecemo Kad god hoces ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.moto-oprema-amd.hr kad krecemo Kad god hoces ;D nemoj posle da kazes da se nisam ni malo potrudio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan imate nesto i u OSIJEKu u MOTOSHOPU heldove opreme,kad ste u prolazu javite se ili doletite do biker bar-a(vukovarska 81) FatB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan imate nesto i u OSIJEKu u MOTOSHOPU heldove opreme,kad ste u prolazu javite se ili doletite do biker bar-a(vukovarska 81) FatB Ajde ako si u prolazu vidi da li imaju ove cizme, jer nam je Osijek kud i kamo blizi nego Cakovec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ma vec sam ti se raspitao ;D kaze teta Nina ovako.... moras mi reci broj posto oni lager ne drze,ako ima na centralnom skladistu uopce nije problem za taj model konkretno cijenu nema jer nisu narucivali. dakle broj pa ti javim cjenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma vec sam ti se raspitao ;D kaze teta Nina ovako.... moras mi reci broj posto oni lager ne drze,ako ima na centralnom skladistu uopce nije problem za taj model konkretno cijenu nema jer nisu narucivali. dakle broj pa ti javim cjenu. 43 - 44 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem je kako doci do njih Held ima u KG, doduse nemaju ovaj model, ali su mi ljudi rekli da sta god yelim od Held-a mogu da mi poruce Zar Held nije u Požarevcu ? Lole Ribara 57 012/556-135 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22470.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Held je u Kragujevcu a uskoro ce biti i u drugim vecim gradovima, kao sto je u Pozarevcu recimo. Mada je najveci izbor na izvoru (Kragujevcu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to te cizme sto ste skoro uzeli? Hocemo li cuti neke kritike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 'Vako, Posle dve nedelje neprestanog testiranja, sto u voznji sto u nosenju u kancelariji, mogu da kazem samo jedno UDOBNE SU ;D ;D Na putu su do 00 jer kao da noge ostavis kod kuce na fotelji Mozda je cena nekom visoka, mada je i meni bila, toplo preporucujem. Slike cu da okacim cim stignem da ih slikam @Benjamin Ajde i ti reci nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kakva im je zastita skocnog zgloba? Koliko mogu pod kisom ako si imao priliku da testiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva im je zastita skocnog zgloba? Koliko mogu pod kisom ako si imao priliku da testiras? Da sam imao ove cizme pre 20 dana ne bi sjebao nogu ;D Mozes da je obujes a ja da te sutiram u zglob Ne znam kakve su po kisi, jos nmisu testirane, ali kako kaze prognoza i to ce uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: Da li neko zna da li ce biti opreme Held na sajmu u martu? tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...