Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? Covece kad ides novosadskim putem malo pre Bga imas tablu za skretanje batajnica,sidjes sa novosadskog puta i picis ka aerodromu nemozes da promasis... Ne poznajes me dovoljno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ide na bolje postavili su cunjeve nema vise automobilskih guma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 27, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sutra najverovatnije + dva navijaca iz ZR! (dolazimo Vlada_R1 i ja, al kolima ) Jel moze mala pomoc kuda do aerodroma, nikad nisam ranije bio, dolazim 'auto-putem' iz pravca NS. Ako ides starim putem Novi Sad - Indjija - Stara Pazova - Nova Pazova,po izlasku iz Nove P. posle jedno 2 km,videces sa leve strane maketu Mig-21,to ti je glavna kapija (ulaz). Ako ides autoputem,prodjes naplatnu rampu Stara Pazova,picis jedno 10-15 km otprilike,i imas nadvoznjak,levo su Novi Banovci,desno Batajnica..skrenes desno,picis do centra Batajnice (krsh od centra,mala raskrsnica,vecita guzva) tu skreces desno i picis ka Novoj Pazovi,i sa desno strane posle jedno 5km videces glavni ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 27, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ako veceras ne popijem do blokade, vidim se ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivam PATKA i ostale momke sa foruma koji učestvuju na trkama da ovako predstave svoje mašine !! Možda otvoriti posebnu temu o vašim motorima. E moj druže, cele godine presipam iz šupljeg u prazno. Prodao sam KTM-a, kupio ZX10R, koji nije bio u nekom stanju, i upravo malo pre se vratio sa puta gde sam ga dao uz doplatu i uzeo R1. Sada nemam vremena ( ni para) da je sređujem, tako da ću voziti potpuno serijsku. Nadam se jedino da ću uspeti da nađem bar zamenske oklope. E jbg... Cele godine cekam da vidim patka na KTM-u a on ga udomio ;D Prosle godine su bile dve grupe, Patak i ostali ;D i cela moja ekipa je navijala za ovu prvu. Gde ce biti saborno mesto za clanove foruma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Septembar 27, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan E Maki ti si napisao da dolaze 2 navijaca iz Zrenjanina,A DVE NAVIJACICE SI ZABORAVIO :D :D :D Opusti se naci cemo aerodrom,kad signemo u Batajnicu pitamo nekog put za aerodrom ili cemo da pratimo neke bajkere ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2642 Napisano Septembar 27, 2008 Braveheart, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan mhm, mhm, a kaaaaaaakooooo se dolazi tamo? iz pravca NS? www.viamichelin.com unesi samo podatke i dobićes rutu. Extra sajt... Biker Boy jel dolazis sutra na trku??? Da naravno ! Da bodrimo nase :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 27, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E Maki ti si napisao da dolaze 2 navijaca iz Zrenjanina,A DVE NAVIJACICE SI ZABORAVIO :D :D :D Opusti se naci cemo aerodrom,kad signemo u Batajnicu pitamo nekog put za aerodrom ili cemo da pratimo neke bajkere ;D ;D Naravno, lepse (citaj: RADOZNALE) polovine nemogu to da propuste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se probudio,za jedno sat vremena krecem, pa se vidimo u Bataji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan evo,prvi da se javim da sam bio,ali kolima,islo jos 3 druga...meni nije bilo lose,lepe i zanimljive trke,ne bas preterano poseceno...dosta motora... E da,sa foruma sam prepoznao jedino Djuru,kod boxova je bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra, pogotovo trka 600tica... ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 28, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ekstra, pogotovo trka 600tica... ludilo... slazem se,meni dosta bolja nego hepening klasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko rezultate ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i padova i borbe sve u svemu bilo je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9581 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 4397 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan jos sika molim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 28, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan jos sika molim ;D Slažem se sa kolegom. Valjda će sad i takmičari da kažu po koju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 28, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je dobro, trke veoma zanimljive (pogotovu hepening po meni, mada ni ovi ludaci iz 600 nisu nista manje zanimljivi ;D), par padova, ali sreca bez posledica... (onaj decko sto se iskatapultirao sa CBR600 u poslednjoj krivini pred cilj.... strasno za gledati! :o) Sreo sam puno ljudi sa foruma (da ne nabrajam, zaboravicu nekoga) i upoznao nase trkace RatkaSX i mcm-Racing. (veliki pozdrav!) Slike stizu samo da ih prebacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo extra,super sam se proveo a i trke su bile zanimljive....Sve pohvale za Obrenovcane koji su vozili (Patak,mali Patak,Boban,Coka,Ratko)... Evo malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dva vozaca koji su ostavili najbolji utisak...Makar na mene. :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Klasa 125ccm (Ratko na RS125 orange) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...