JovanV 27 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Moje ime je Jovan, iz Beograda sam. Već neko vreme pratim forum sa ciljem da se što više informišem o motorima i njihovoj kupovini, i što više čitam, vidim koliko ustvari ima zezancija oko toga... Došlo je vreme kad sam odvojio neku lovu za svoj prvi veći motor i zahvaljujem se unapred svima koji su dobre volje da pomognu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10690 Napisano Februar 28, 2021 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Jovane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 1, 2021 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanV 27 Napisano Mart 1, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750, Honda VFR 750, Yamaha XJ6, Honda CBR 600, Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Jedno pitanje - koji je uslov da postavim oglas u sekciji "kupujem"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...