fraising1 1 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ako čete iči na Mariovo u četvrtak, može da se dobijemo negdje i idemo zajedno u Makedonijo. Grupa iz SLO startat če 4.6. u 6:00 u jutro iz Ljubljane, tako da čemo bit oko 12:00 do 13:00 u Beogradu, a računam da čemo stič do Velesa tamo negdje oko 20:00 do 21:00 na veče. Još malo pa vidmo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 11, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos kakvih skupova u Makedoniji?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos kakvih skupova u Makedoniji?? Znam za dva skupa gdje sam i bio. Jednog organizuje MC Night Wolves, a drugog MC Potfat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad stvari stoje ovako: 25.04.2009- MK Mecki- Kumanovo (Birthday Party) 15-17.05.2009- Memorijalni moto skup Zvonko Peev- Dojran (datum još nije potvrdjen) 5-7.06.2009- Moto Tura Mariovo 2009 13.06.2009- Night Wolves MG- Skopje 19-21.06.2009- Potfat MC- Skopje (bice uskoro potvrdjeno) Onda pocetkom 8-mog meseca je planiran skup u Struga (na Ohridskom jezeru), ali i ovo još treba da se potvrdi od lokalnog moto kluba. Isto tako, vec po 18-ti put pocetkom 9-tog meseca, (vikend blizu 8.09.2009) održace se i Reli Makedonija... Ima još nekoliko najava, ali zasad još ništo konkretno, pa kad se budu definirali, objavicu i ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 13, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm, Skopje deluje primamljivo. Uzima se u razmatranje!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenim da se krajni rok prijavljivanja bliži. Znam da još ima vremena, ali molim da i nas kao organizatore svatite da nam je potreban broj zainteresiranih, kako bi blagovremeno obezbedili sve potrebne uslove za nezaboravni prestoj... Znaci u kratko da ponovim: 1. Datum dogagjaja: 5-7.06.2009 2. Lokacija: oblast Mariovo, blizu grada Prilep 3. Krajni rok prijavljivanja ucesnika: 30.04.2009 4. Kotizacija: 10 € za vozac + 5 € za suvozac, 5. Radi visine bankarskih provizija, kotizacija stranih ucesnika se placa na licu mesta na sami start Moto Ture Mariovo 2009, prilikom podizanja ucesnickog paketa. 6. Detalji, program i formular za prijavljivanje na www.mototouring-macedonia.co.nr 7. SVI STE DOBRODOŠLI Vidimo se uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badi 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Skopje-Macedonia Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima koji se nisu prijavili , dali smo jos koji dan fore za prijavljivanje,po zelji onih koji su kasno videli ili nisu znali .iskoristite priliku ,pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Popunio prijavu i ja,vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan ajde još malo vremena je ostalo ... evo i inspiracije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Generalne pripreme za odlazak na Moto Tour Mariovo 2009 su zavrsene a ostalo je jos nekoliko dana. Po prognozi vreme ce se poboljsati ali ono nikada nije prepreka. Polazim u cetvrtak (04. juna) i jos ne znam hoce li to biti auto-putem ili nekim drugim. O tome mogu odlucivati prema trenutnom raspolozenju. Do sada nisam kontaktirao ni sa kim ko ide na ovu voznju ( od 160 prijavljenih ucesnika samo 4 je iz Srbije ) Vidim da jedna ekipa iz Slovenije (fraising1) prolazi kroz BG i dalje na jug. Pokusacu da ih kontaktiram pa ako nisu previse brzi i ako su voljni mozda im se pridruzim. Neka ovaj post bude poziv onima koji nameravaju da idu u Makedoniju da se eventualno dogovorimo za zajednicko putovanje Iskreno, bas me zanima koliko ce ljudi sa ovog foruma (oko 6500 clanova) voziti ovu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan BUCA ovako če bit. Mi polazimo ( 8 motora ) u 5:30 iz Ljubljane in tamo nekdje oko 12:00 do 12:30 čemo bit u Beogradu. Napunimo rezervoare na benzinskoj stanici Zmaj 1 in odmaramo oko 1 sat. Idemo po avtoputu a brzina če nam bit od prilike od 120 do 140 na sat. Možeš da se nam pridklučiš kako da ne i idemo zajedno do Prilepa. Jaš malo pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan BUCA ovako če bit. Mi polazimo ( 8 motora ) u 5:30 iz Ljubljane in tamo nekdje oko 12:00 do 12:30 čemo bit u Beogradu. Napunimo rezervoare na benzinskoj stanici Zmaj 1 in odmaramo oko 1 sat. Idemo po avtoputu a brzina če nam bit od prilike od 120 do 140 na sat. Možeš da se nam pridklučiš kako da ne i idemo zajedno do Prilepa. Jaš malo pa se vidimo. Hehe, samo si zaboravio da kažeš da polazite u cetvrtak Vidimo se uskoro... Pozdrav i sretan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam na pumpi Zmaj sacekao nasu bracu i sestre bajkere iz SLO Mateju,fraisinga i ostale,izvinjavam se,nisam im zapamtio imena,Mateju poznajem.Malo smo sedeli,pridruzio nam se i Boban Zemun.Posle odmora od sat ipo krenuli smo prema Nisu,ja sam na zalost morao da ostanem,cerkina matura.Ovim putem se izvinjavam organizatorima,popunio sam prijavu a ne dolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stigao kuci sa ove voznje. Kao i prosle godine a prema ocekivanjima prepun utisaka. Organizacija za primer. Od prijema ucesnika pa preko obezbedjenja, snabdevanja, pomoci svake vrste pa do samog kraja i rastanka uz zelje, ja mislim svih ucesnika da se sledece godine opet druzimo. Ja sam sve vreme vozio i bio sa ekipom iz Velesa i moram reci uzivao u druzenju sa njima. Fenomenalni ljudi neverovatne gostoljubivosti i srdacnosti.Necu ih imenovati jer bi i sam redosled kvario opsti utisak. Slika jos nemam jer nisam nosio foto aparat . Ali drugi su slikali pa ce biti i toga. Uostalom, najlepse slike covek nosi u sebi. Susretanje sa starim poznanicima i prijateljima i sticanje novih je samo po sebi karakteristika ovakvih skupova s tim sto ovaj po mom misljenju zasluzuje cistu desetku Jos sredjujem utiske ..pa da ne gnjavim vise :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa , cekamo slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Moto Tura Mariovo je bila odlicna,slike mozete pogledati http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.vestisrbija.com%2Fuhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre%2F%3Fid%3D431950#/album.php?aid=2015976&id=1047488285 ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nice! A zasto je u linku "uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre"? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Nice! A zasto je u linku "uhvacen-u-preljubi-sa-dve-sestre"? ;D ;D ;D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvormak 50 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Skopje, Makedonija Motocikl: Kawasaki Tengai 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc stigao kuci sa ove voznje. Kao i prosle godine a prema ocekivanjima prepun utisaka. Organizacija za primer. Od prijema ucesnika pa preko obezbedjenja, snabdevanja, pomoci svake vrste pa do samog kraja i rastanka uz zelje, ja mislim svih ucesnika da se sledece godine opet druzimo. Ja sam sve vreme vozio i bio sa ekipom iz Velesa i moram reci uzivao u druzenju sa njima. Fenomenalni ljudi neverovatne gostoljubivosti i srdacnosti.Necu ih imenovati jer bi i sam redosled kvario opsti utisak. Slika jos nemam jer nisam nosio foto aparat . Ali drugi su slikali pa ce biti i toga. Uostalom, najlepse slike covek nosi u sebi. Susretanje sa starim poznanicima i prijateljima i sticanje novih je samo po sebi karakteristika ovakvih skupova s tim sto ovaj po mom misljenju zasluzuje cistu desetku Jos sredjujem utiske ..pa da ne gnjavim vise :D Buca, hvala ti što si nas i ove godine pocastio tvojim prisustvom... Sikice ima na ovaj link: http://www.sliki.com.mk/showgallery.php?cat=608 ali su ipak najbolje one koje su ostali zapisani u naše srce... Znaj da uvek imaš prijatelje megju nama i da si ovde uvek dobrodošao... Pozdrav tebi i svima ostalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Tura Mariovo potekla odločno! Organizacija i druženje je bilo fantastično. Organizatori su zaslužili peticu (ili desetku na faksu). ;D Hvala Peri i Bobanu na dočeku na pumpi (tad je čak je i kiša prestala) i prošle nedelje kad smo se vračali iz skupa u Kuli. Između ta dva događaja naša grupa se malo vozila po Srbiji i Bosni. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...