rocknrolla 26 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Imam cizme koriscene oko 2 sezone jos uvek u odlicnom stanju Javite se u inbox ako ste zainteresovani Placene su 110e prodajem za 40e Review: Alpinestars S-MX 2, the sport-touring boots WWW.MOTOCARD.COM A very versatile boots with the best value for money are these Alpinestars S-MX 2. These boots can be ours for a bit more than 100 euros (less than 150$) and will provide an optimal... Promenio Februar 21, 2021 član rocknrolla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Koja je dužina gazišta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran za to u milimetrima ali siguran sam da tu informaciju mozete pronaci na sajtu proizvodjaca . Ja nosim 46-47 ( zavisi od kalipa i odlicno mi pasu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4850 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam, 30cm je dužina gazišta. Meni nažalost treba malo veći broj. Srećna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...