mrxfon 1495 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo. Jel bilo tesko lepljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, izasao na Sunce i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 14, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se prijavim za 2tocka17'' PLAVIH TRAKICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://motooprema.at.ua/ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vezano za odrzavanje ovih trakica Tacnije, proslo je skoro nedelju dana od kad sam zalepio trakice, a pre toga oprao motor...vreme je za novo pranje...da li treba na nesto da pazim, ili mogu preci normalno sundjerom preko njih? Hvala Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 15, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vezano za odrzavanje ovih trakica Tacnije, proslo je skoro nedelju dana od kad sam zalepio trakice, a pre toga oprao motor...vreme je za novo pranje...da li treba na nesto da pazim, ili mogu preci normalno sundjerom preko njih? Hvala Poz Brate Hornete ;D mislim da možeš slobodno da ih polivaš itd, ja sam moj motor prao 100 puta sa prethodnim trakicama i eno i dalje drže. Ovih dana ću da lepim ove nove od Zlaje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Brate Hornete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, malo sam gledao po ebay-u i nasao ove koje su brutalne a nisu skupe (700din) ali ne sijaju u mraku SLIKA: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A takve samo svetlece su duplo skuplje, oko 1600din. SLIKA: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- E sad mislim da je najbolje opet one ali od drugog prodavca da bi brze stigle (znaci plava,zelena,zuta,siva,crvena), cena bi bila oko 600din, tako da ako ste i dalje zainteresovani pocnite da pravite novi spisak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja garnituru crvenih za 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Zlayo, ti uzmi po 10 din od svakog paketa i za 3 meseca vozices strom-a :-) i to novog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se posalje u Cacak ,ja cu da platim brzu postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan skuter bi da se nasminka:) Dakle komplet 12` sive Hvala Unapred onom ko se cima da narucuje i smatram da apsolutno ima prava da se ugradi, pogotovo sto je cena smesna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio u Novom Sadu trake, ali treba uskoro da menjam gume, da li neko zna hocu zeznuti trake? Da ipak sacekam prvo da promenim gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan neces ostetiti trake, ako je majstor dobar,alat uopste nesme da dodirne felnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 15, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan cekaj 1600 din set?ili komad? ali ako je set meni opusteno moze te reflektujuce Gsxr 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Maj 15, 2009 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi sive reflektujuce. Prednja 18, zadnja 17. Koliko sam shvatio porucuju se one kao ranije. Napisi molim te koliko je to para i kako da ti ih posaljem. P.S. Trakice ce posle pokupiti drugar iz Bg-a. Moze neko da pocne spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi sive reflektujuce. Prednja 18, zadnja 17. Koliko sam shvatio porucuju se one kao ranije. Napisi molim te koliko je to para i kako da ti ih posaljem. Da, narucuju se one iste od ranije ali samo od drugog prodavca... Napisacu u ponedeljak kako da mi uplatite pare... cekaj 1600 din set?ili komad? ali ako je set meni opusteno moze te reflektujuce Gsxr 600 Daj komso ne zajebavaj, di toliko da bude komad, toliko je ceo set sa 2 dodatne trakice za svaki slucaj. Ti ces morati posebno jer to ne prodaje isti lik, imas pp... Jel moze da se posalje u Cacak ,ja cu da platim brzu postu Mogu da posaljem bilo gde AKS-om, nije nikakav problem, samo vi placate postarinu a mislim da nece biti skuplja od 150din. Zlayo, ti uzmi po 10 din od svakog paketa i za 3 meseca vozices strom-a :-) i to novog. hehe, vidis nije ti to lose a i promenicu definitivno nick u trakice ;D Ajde ja cu da krenem pa se dopisujte jer vidim da je doslo do zabune... (znaci RED,BLUE,YELLOWGREEN i SILVER) bopk - SILVER 17" (duze su pa mogu i na 18") miryu - SILVER 12" wice - RED 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 16, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SILVER 17 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 17, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je horny stavio trake , izglada lepo, moje su srebrne pa su diskretne, jedva cekam mrak da vidim sta ce farovi da rade. Jos jednom hvala zlaji na drugarskom gestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 17, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me koliko para bi bio set CRVENIH trakica za dve felne 18'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17''(ONE OD 500DIN, puno mi je 20e za te zahebancije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17''(ONE OD 500DIN, puno mi je 20e za te zahebancije) Purec92- RED-18'' (ako su 500 din kao sto kaze Zelja, mada nije tesko izdvojiti jos neku kintu ) Jel moze da se posalje u Cacak ,ja cu da platim brzu postu Aj kad vec salje neka posalje i moje pa cemo se naci. I jos nesto, zanima me nacin placanja, znaci kako, i gde. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 19, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17''(ONE OD 500DIN, puno mi je 20e za te zahebancije) Purec92- RED-18'' (ako su 500 din kao sto kaze Zelja, mada nije tesko izdvojiti jos neku kintu ) Jel moze da se posalje u Cacak ,ja cu da platim brzu postu Aj kad vec salje neka posalje i moje pa cemo se naci. I jos nesto, zanima me nacin placanja, znaci kako, i gde. Pozdrav Narucuju se te od 500 ali od drugog prodavca pa su zato 600din!!! (da bi brze stigle) Jedino steve_yam hoce one skuplje i sad cu da ih narucim... U cetvrtak javljam kako da uplatite pare, sta i kako samo da vidim najlaksi nacin. Ako jos neko hoce trakice do kraja nedelje ima fore... Znaci zasad: bopk-SILVER 17"(duze su pa mogu i na 18") miryu-SILVER 12" wice-RED-17" Quickly-SILVER 17" Beowolf_46-SILVER 17" ZeljaYZF-BLUE 17'' Purec92- RED-18'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...