Angell 15 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada videh da su stigle trakice ;D ;D ;D ;D ;D Vidimo se definitivno 08.05. u 21h Hvala ZlayaZR i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel se vidimo veceras?? 063.8110.010 ako nekome treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, gledamo se oko 21h . Dolazim najverovatnije kolima tako da nemojte traziti motor po parkingu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ni ti ne moras da trazis motor, tj. neces imati potrebu ako svi dodjemo motorima :-) Vidimo se u 21h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim 99.9%...ako kojim slucajem nestignem, jel moze neko da uzme za mene pa cu mu dati ja pare sutra? ali kazem trebalo bi da stignem, za svaki slucaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima visak sivih za 17", ja bi jedan komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Nema viska, koliko znam niko nije odustao... A Zec i mnogo-brzz su vec uzeli svoje... Ni ti ne moras da trazis motor, tj. neces imati potrebu ako svi dodjemo motorima :-) hehe, kako god ... Do veceras pozzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 8, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam u krevetu vec 10 dana i ne sedam na motor, hornet ce uzeti i moje. Druze hvala na nesebicnom gestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ali tek oko 21 i 15 valjda ce biti nekog do tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu isto doci kolima, motor je u servisu.. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan JA dolazim u 15do9 kupujem sve i prodajem posle u Knezu po 10e bunt. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam saznao da 100% necu moci da dodjem veceras zamolio bih nekog da uzme moje trake, pa nek mi samo pusti sms sutra i ja cu doci po njih i naravno castiti kafom / pivom dobru dusu ;D moj broj je 063 376 300..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam saznao da 100% necu moci da dodjem veceras zamolio bih nekog da uzme moje trake, pa nek mi samo pusti sms sutra i ja cu doci po njih i naravno castiti kafom / pivom dobru dusu ;D moj broj je 063 376 300..... Ajd uzecu ti ja. Sutra sam na moto skupu u Koceljevi, tako da mozemo da se nadjemo recimo u nedelju ako ti odgovara. Ma dogovoricemo se. Evo ti moj br. 065-599-9950 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala cujemo se onda u nedelju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da cekam do sutra tako da sam ih malopre "montirao" na tockove. Evo par slicica. ZlayaZR, hvala jos jednom, odlicne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i jaaaaaaaaa Da li jos uvek mogu da se nabave bele ili crvene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ee super izgledaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beowolf_46 2 Napisano Maj 9, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako neko nabavlja ili ima ideju gde ih naci zainteresovan sam vrlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hocu i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao da cekam do sutra tako da sam ih malopre "montirao" na tockove. Evo par slicica. ZlayaZR, hvala jos jednom, odlicne su. Hehe, ladno si tu noc lepio, svaka cast ;D (ja sam se u sred dana nervirao kad nisu isle kako hocu) ;D, nije sto sam ih ja nabavio nego bas su ti se extra uklopile.... Ajde bajkeri kacite slike!!! sta ste se stisli ??? Posto ima jos zainteresovanih (nemojte mi slati pp-ove, pratite ovu temu) mozda cu u toku ove ili sledece nedelje naruciti jos jednu turu i vise necu da se maltretiram... Placanje ce biti unapred jer sad nemam da uletim kao prosli put... Samo mislim da je ovaj put bolje od americkog prodavca, jesu skuplje 2,3$ ali stizu za max 7-10 dana, da se nebi cekalo ko za ove skoro ceo mesec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 11, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sada video kod horneta kako izgleda.... loodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Maj 11, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za crvene, za GSR600, napred i pozadi... mnogo dobro izgledaju... cekam da pocne narudzbina pa da se prijavim.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Maj 12, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I jaaaa, i jaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde, nemo se stidite... bacite koju sliku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom da se zahvalim ZlayaZR!! I da se pohvalim kako sada izgleda, slika je mogla da bude malo ostrija, ali se sustina vidi!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...