acim 766 Napisano Septembar 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jao, dokle da vas učim kako se pravi link ka Louisovom sajtu? ;D Evo ovako se pravi link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21924.0 A evo i ispravnog linka http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026197 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ove trake su jeftinije od onih u polo-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 18, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je ova varijanta u louis-u najbolja... Jedino sto sam se ja zapalio da bude crvena... Opet. moze ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam gledao kojih boja ima...pogledaj ako imas katalog da li ima crvena... Ako nemas katalog javi pa da ja vidim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 18, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam pogledao samo link... Drugar ima katalog, mogu tamo, a mozes i ti. Ova sa linka je srebrna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u luisu ima samo siva traka u polou ti je sifra za crvenu traku kao sto sam ja imao 60470102110 i sifra za plastiku za lepljenje 60470102200 i sve zajedno kosta oko 15 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan u luisu ima samo siva traka Imaju i crvenu, plavu i zlatnu i zajedno sa alatom za lepljenje koštaju po 12.95€ http://www.louis.de/?topic=artnr_gr&artnr_gr=10026050 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovom spravicom od 5 evra ne izgleda komplikovano, a fenomenalno je ovako nesto staviti na svoje tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda ali ako je neko kratak sa zivcima poput mene onda neka ostavi to nekome ko je spretan i ko bi to mogao da uradi lepo jer se vidi svaka greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 19, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda ali ako je neko kratak sa zivcima poput mene onda neka ostavi to nekome ko je spretan i ko bi to mogao da uradi lepo jer se vidi svaka greska a ti nisi mogao da sacekas mene , pa ja da ti lepo zalepim ...i da, nisam te ja terao da mi lepis! ali fala inace na dobro odradjenom poslu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan lik ovde na forumu koji pravi sve nalepnice po porudzbini pa cak i reflektujuce folije ima..... boksi cini mi se imam njegov broj ali ne znam smem li da postavim zbog moderatora sajta...mozda ce se buniti.... Decko je ok sa cenama bar dok sam ja uzimao 2400 me je izasao ceo set nalepnica za yamahu a folija jako kvalitetna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa baci makar njegovo ime na forumu da znamo koga da jurimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21844.0 ima jos po nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan strpite se malo i sacekajte prolece jedan drug ce ici po susretima i prodavati kakve god zelite i to za osamsto dinara sa lepljenjem na licu mesata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Super hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan i to za osamsto dinara sa lepljenjem na licu mesata To bi bilo dobro. Ja imam srebrne trake iz Louisa već nekoliko meseci i još uvek ih nisam zalepio sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan moj drug goran karaburma zovu ga mrvica i vozi africu twin decko ima rolandov cutter i radi nalepnice za sve motore on ti to sigurno moze iseci reflektujuce trake tipa pun krug na svom cutteru!!!broj mobilnog ti je0641245507 reci mu da ti je bane dao broj i dogovori se sa njime!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce isekoh na slaviji kod one dve devojke jos samo da ih zalepim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 23, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moj drug goran karaburma zovu ga mrvica i vozi africu twin decko ima rolandov cutter i radi nalepnice za sve motore on ti to sigurno moze iseci reflektujuce trake tipa pun krug na svom cutteru!!!broj mobilnog ti je0641245507 reci mu da ti je bane dao broj i dogovori se sa njime!!! AAAAAAAAAA Mrvićca,aj ne laži da ga znaš? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zalepio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Octobar 7, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Profi, nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zalepio ;D Ekstra stoji! I meni stizu trake ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 7, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja zalepio ;D Ekstra stoji! I meni stizu trake ovih dana Vrhunski je ispalo. Take cu i ja samo črvene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 7, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu crvene ali svetlece. Video sam jedno 5 GSR-ova u Italiji i sa crvenim trakama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 7, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja cu crvene ali svetlece. Video sam jedno 5 GSR-ova u Italiji i sa crvenim trakama ;D To to, uzecu u Louis-u. One su reflektujuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...