Spacemaster 0 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi uradi crvenu traku na ivicama 18" felni na kolima? Može na pm, platio big. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spacemaster 0 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko bar da odgovori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nesicu jel prodajes jos te trake? Treba mi srebrna ili bela. I naravno koliko to kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa ovima? http://nalepnice.ezweb123.com/#/reflektujuce-trakice/4560972364 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Avgust 21, 2012 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sam sam lepio a trakice su narucene preko neta po povoljnoj ceni od 600 din bez natpisa a 700din su sa natpisom. Zadovoljan sam folijom a dobio sam i rezervne za jedan ceo tocak. Lik mi je poslao brzom postom, uredno upakovane. Sve ukupuno bilo je 900 din. MOgu da ostavim br ako neko hoce. BaxomirR-e gledao sam i te po oglasima ali nisam kontaktirao, nisam nesto extremno hteo da se izbacujem pa sam ipak uzeo ove najpovoljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos452 0 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da osvezimo malo temu. Gde se mogu naci ove reflektujuce trakice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...