bigbad86 825 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=BAHA216HtGg&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa oce to ako ne gledas a ides u suprotnu traku neznam otkud mu ideja da to pokusa pre nego sto je provireo ako vec ne vidi izmedju uostalom to je jedan od razloga zasto se ne obilazi unutar grupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovom videu ne vidim problem u vožnji u grupi, već preticanje bez gledanja da li ide vozilo iz suprotnog smera. Problem vožnje u grupi bi bio da su se međusobnu polupala dva motora jer, recimo, ovaj pozadi nije gledao da ovaj ispred koči ili tako nešto. Ima toliko problema kada se vozi u grupi, ali mislim da ovo nije jedan od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan uostalom to je jedan od razloga zasto se ne obilazi unutar grupe Upravo tako, a ovo više liči na glupiranje, jedan drugog obilaze bez ikakve potrebe, a to onda dovede do ovakvog ishoda jer se više pažnje posvećuje da se pretekne po svaku cenu nego što se obraća pažnja na saobraćaj. Ovako se vozi na stazi, a ne u javnom saobraćaju. Ovaj jadnik što je nastradao pitanje kada je uopšte video auto iz suprotnog smera, jer je svakako bilo pametnije da izleti van puta nego da ide na direktan sudar. Koliko vidim, pored puta je bilo sve čisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6675 Napisano Septembar 16, 2008 Enduraš, 6512 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj jadnik što je nastradao pitanje kada je uopšte video auto iz suprotnog smera, jer je svakako bilo pametnije da izleti van puta nego da ide na direktan sudar. Koliko vidim, pored puta je bilo sve čisto. Isto vazi i za vozaca automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovde uopste se nevidi voznja u grupi nego zezanje i jurenj u grupu . izletanje sa desne ivice puta na levu stranu bez sigurnog gledanja dali je traka prazna je glupo osim ako se nejurite sa nekim , a i tad dovodi do ovaklih posledica. auto dali je mogao da skrene pored puta ? tesko . koliko sam video vozac automobila je debelo kocio i nije bio u mogucnosti da upravlja volanom ( kad je pritisnuta kocnica malo teze ce te skrenuti ili promeniti pravac kretanja ). posle udara koliko sam video motor je odneo auto pa mislim da njegova brzina nije bila mala , a i svakako je brze vozio od auta. ovaj snimak je dokaz da nema divljanja sa motorom po putu kad se vozi u grupi cak i kad je manja cirkulacija vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Isto vazi i za vozaca automobila Tačno je i to Aco, ali vozače automobila otprilike baš briga šta će se desiti sa motociklistom jer su sigurni da njima neće ništa faliti, a u većini slučajeva su u pravu. Oni mogu biti povređeni samo ako im motor uleti sa strane, teško ovako u direktnom sudaru. Mi smo ti koji moramo da bežimo, ne oni, pogotovu u ovoj situaciji gde je vozač automobila u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da li bi ovako odgovorni vozaci motora stali da vide sta je sa covekom u automobilu ako bi on sleteo sa puta i razvalio auto ili se izprevrtao da bi izbegao motoristu u svojoj traci??? Ja mislim da bi samo nastavili dalje a on bi posle sam morao da popravlja svoj auto ni kriv ni duzan jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Isto vazi i za vozaca automobila Tačno je i to Aco, ali vozače automobila otprilike baš briga šta će se desiti sa motociklistom jer su sigurni da njima neće ništa faliti, a u većini slučajeva su u pravu. Oni mogu biti povređeni samo ako im motor uleti sa strane, teško ovako u direktnom sudaru. Mi smo ti koji moramo da bežimo, ne oni, pogotovu u ovoj situaciji gde je vozač automobila u pravu. Po nekom nepisanom pravilu treba da bezi onaj ko je u tudjoj traci, bar po meni? A jeste li pomislili da vozac automobila vozi decu ili stare osobe ili u krajnjem slucaju neko nije vezao pojas a i kola nisu neka ne verujem da bi mu prijalo tumbanje po livadi a i takodje je u pravu UFF ne bi oni stali da vide shta mu je:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Septembar 17, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je reagovati u trenutku i odraditi sve kako treba... sto se kaze DA ZNAM GDE BIH PAO, JA BIH SEO. Mislim da je naziv teme pogresan jer nema pojma sa voznjom u grupi. Jednostavno igrali su se i eto. Ja sam mislio da je to vezano za ne pridrzavanje pravila... ovo pojma nije imalo sa voznjom u grupi, pre sa voznjom pred kamerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je reagovati u trenutku i odraditi sve kako treba... sto se kaze DA ZNAM GDE BIH PAO, JA BIH SEO. Mislim da je naziv teme pogresan jer nema pojma sa voznjom u grupi. Jednostavno igrali su se i eto. Ja sam mislio da je to vezano za ne pridrzavanje pravila... ovo pojma nije imalo sa voznjom u grupi, pre sa voznjom pred kamerom. Potpuno si u pravu slazem se sa tobom, moja greshka. Ja sam valjda mislio na kojekakva DOKAZIVANJA pri voznji u grupi ali avaj nema veze ukapirali ste:) PS: Zgodna ti je devojka, kako se zove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva budaletina, ovakve kamikaze su najopasnije jer pored sebe obavezno unesrece jos po nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Septembar 17, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko je reagovati u trenutku i odraditi sve kako treba... sto se kaze DA ZNAM GDE BIH PAO, JA BIH SEO. Mislim da je naziv teme pogresan jer nema pojma sa voznjom u grupi. Jednostavno igrali su se i eto. Ja sam mislio da je to vezano za ne pridrzavanje pravila... ovo pojma nije imalo sa voznjom u grupi, pre sa voznjom pred kamerom. Potpuno si u pravu slazem se sa tobom, moja greshka. Ja sam valjda mislio na kojekakva DOKAZIVANJA pri voznji u grupi ali avaj nema veze ukapirali ste:) PS: Zgodna ti je devojka, kako se zove? Da ti kazem i tel? Nisam ja lood, ona je zlato i ja je cuvam daleko od svih ociju. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1028 Napisano Septembar 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se zove nekako drugacije, a ne voznja u grupi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...