Grizli86 45 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd- Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima dvotočkaša na našem najvećem forumu na ovu temu. Zovem se Stefan, imam nepunih 35 godina i ovih dana ispunjavam sebi dečački san i prelazim na dva točka. Zivim u Beogradu na Zvezdari, motore volim od kad znam za sebe i sada su se sklopile kockice da polako krenem sa tom pričom. Iskustvo mi je prilično ograničeno i svodi se na to da sam kao klinac imao skutercice od 50cc i imam nešto iskustva sa quad-ovima po brdima Italije i Grčke ali je to sve bilo vrlo vremenski ograničeno. Zbog svojih gabarita- sitno preko 2m i oko 130kg nikada me nisu privlačile zujalice i R motori već isključivo Adventure, Touring itd. Kako da bi hodao moraš prvo puzati odlučio sam se da krenem od maxi skutera jer će mi u prvo vreme veći deo vožnje svakako biti u gradu. Uz neke konsultacije i ograničeni budžet odluka je pala na Aprilia Atlantic 500 sa poznatom servisnom istorijom od proverenog prodavca i održavanog kod čoveka u koga obojica imamo neograničeno poverenje. Motorić se pretresa i biće kod mene za par dana. Neki moji dalji planovi i želje se kreću u pravcu Honde Silverwing 600 i jednog dana Honde Varadero 1000 , s tim da bi ona bila isključivo korišćena za van gradske vožnje čemu je i namenjena Želim Vam svima puno bezbednih kilometara, dobrog druženja, lepih putovanja i vidimo se na drumu 9 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sether 33 Napisano Februar 12, 2021 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd, Gornji Milanovac Motocikl: Suzuki V Strom Prijavi odgovor kao problematičan sad i zvanicno, dobrodosao drago mi je da je atlantik otisao kod nekoga za koga znam da ce ga paziti, maziti i zvati ga djole. doduse verovatno njemu nije drago sto je otisao kod vozaca koji je jos "sitniji" od mene, a nisam ni ja bas zanemarljivih gabarita zelim ti puno srecnih kilometara, polako dok se upoznate ti i atlantik, pa da nabacimo malo kilometraze na nove masine! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 12, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega...nek te motor dobro sluzi...i uvek kuci vrati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Februar 12, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Februar 12, 2021 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Stefanie, dobrodošao. Lepo si se predstavio. Okači sliku mašine. Pozdrav. Promenio Februar 12, 2021 član Blueser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grizli86 45 Napisano Februar 17, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd- Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, hvala na dobrodošlici, evo i par slika moje Ejpril :) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Februar 17, 2021 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...