d e j a n 6 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ovu jaknu i da li mi moze reci kakva je?video sam je lepo izgleda ali nisam siguran da li vredi 245 eura,a moze i neki savet ili predlog za jaknu u toj ceni. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Za tu cenu možeš da biraš jaknu. Na primer kožna FLM iz POLO-a od 160 E pa na gore (www.polo-motorrad.de) Kako vidim ima ovde ljudi koji to donose iz DE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Septembar 16, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu,ali ja sam danas pazario ovu jaknu.svidela mi se na prvi pogled i nisam vise razmisljao,cinilo mi se sto vise razmisljam i gledamda sve manje vidim i znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan baci jednu sliku da vidimo kako stoji ovako stvarno dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 16, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj baci sliku, ja sam je hteo, trazio kod Jasminka ali mi je 220 Eur mnogo. Pa sam pazario Bering jaknu za 130 Eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 16, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars T-Dyno je oko 18000 dinara a mislim da je bolja jakna od te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zena mi nosi tu jaknu, i mislim da je ok. Ima luftere koji zadovaljavaju konfor kad je vruce. Pre neki dan smo se vozili na 10 stepeni i kisa nas je polivala sat vremena, ona je ispod nosila majicu dugih rukava i bilo joj je prijatno. Naravno nije prokisla. A i protektori su dobri, nisu oni sirotani sto ze zovu protektori. Nisi se sigurno prevario, i nek te lepo posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para toliko muzike... Znam dosta ljudi koji su kupili tu jaknu, niko se nije zalio.Tako da... U zdravlju da je nosis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na komentarima,a slike videcu ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...