Jump to content

Moto Zajednica

Suomy "L" vel.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: Suzuki Gsx600f

Postovane kolege... Dragi drugari...:)

Krajem 2020. godine, pocastih sebe novom Scorpion Exo 510 kacigom. Kako nemam dve glave, :jee:a ni naviku da cuvam nesto, sto znam da necu koristiti.. . Stavljam na prodaju... 

Suomy "Casco Trek Indian" kacigu, velicina je "L". Negde ranije sam u jednoj temi nasao da je to 59-60cm obim glave... Ne smem da garantujem te bih preporucio probu pre kupovine. Kaciga je promenjena iz cistog hira i radoznalosti da probam drugog proizvodjaca. Ima malo tragova koriscenja, vide se na nekim slikama. Jedina mana koju bih naveo, a da ne bude da nisam rekao je to sto se postava ne skida, tako je fabrika osmislila... Pa se mora prati penom za suvo pranje, ukoliko se nosi bez potkape... Licno sam u 90% slucajeva imao potkapu jer sam tako navikao, a i zbog lakseg odrzavanja same kacige.. Na skoljci se sa desne strane nalazi nosac za akcionu kameru koji ne bih skidao vec bi kupac dobio isti. Zakopcava se brzom kopcom.. Kaciga nije padala, niti je padano sa njom, (Hvala Bogu). Kako mi je to prva kaciga, nemam reper u odnosu na koji bih uporedio zvucnu izolaciju, znam da mi nije bila bucna.. Opet to zavisi ko je na sta navikao pa se ne bih usudio da kazem da je extra tiha, srednje tiha ili nesto trece.. Zavisi od coveka do coveka. Vizir ima sitnih tragova od bubica, sto je normalno, ni jedna ne remeti vidno polje vozaca, jos jedna od eventualnih mana je sto nema pin lock, ali mislim da ima fabricki neki premaz jer mi nikada nije pravila problem sa magljenjem, izuzev kada sam vozio bas po niskim temperaturama.. Grafiku je dizajnirao je Troy Lee, koga zanima moze da izgugla vise o dizajneru. Kaciga poseduje originalnu vrecicu za odlaganje, i kutiju. Pocetkom 2018. godine placena je 200€, ja je nudim zainteresovanim kolegama za 50€. Mislim da je cena korektna, fullface, Suomy... U nadi da ce nekome odgovarati "šara" i dimenizija, zelim vam srecnu kupovinu.. :)

IMG_20210122_115854.jpg

IMG_20210122_115904.jpg

IMG_20210122_115926.jpg

IMG_20210122_120033.jpg

IMG_20210122_120057.jpg

IMG_20210122_120252.jpg

IMG_20210122_120301.jpg

IMG_20210122_120151.jpg

IMG_20210202_210256.png

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja