peca indipendet 36 Napisano April 24, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan danas sam pazario auspuh za mz ali neznam dali pasuje, pise da je za model ts ´250 valjda ce da pasuje nije skup komplet sa granom 98evrica. neznam dali sam se zaj. neko ima zaj model mislim da se zove TS nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd da si uzeo samo auspuh pa i nekako... Mislim da ti grana nece odgovarati od TS-a!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan mislis ako je ts 250 sto posto pasira ima isti motor isti zadnji deo sto da ne pasira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj mislis ako je ts 250 sto posto pasira ima isti motor isti zadnji deo sto da ne pasira Mislim da luk izduva ne odgovara(ali nisam siguran)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ce da ga probamo. samo da stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano April 26, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ej Picaso,proverio sam auspuhje od modela ets250 100% pasent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 27, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ej Picaso,proverio sam auspuhje od modela ets250 100% pasent Odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Juce nesto eksperimentisao sa auspuhom... Dernja se k'o jarac, lepo poteze ali zato nikako ne radi u leru... Prema tome-dabome... original je original!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan tako je pisalo ets250 medutim stigo danas, pise ts250 majku im j..... prevaransku, sta cu sad sa tom krivinom nova od ts 250 ma ko bombona je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro da MZ ne radi kako treba ( u leru ), inace bi ti tocak, guma, bakelit sve bilo umazano od Ulja iz auspuha!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 5, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan au.... pa mnogo si ga skratio.... zato nemoj da ti bude cudno sto nece na leru da radi,... Kad mo vec kod originala nije tacno. Ja sam uspeo moj da nastelam da radi na leru na 1ooo o/min. pa cak i na 12oo sad samo prede a i dalje zavrce skalu od brzine do kraja,,, ;D ali zato mu se potrosnja drasticno menja od 4l (pri 90km/h 32oo o/min) do 7l (145km/h 52oo o/min) na 1oo km... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj danas sam pazario auspuh za mz ali neznam dali pasuje, pise da je za model ts ´250 valjda ce da pasuje nije skup komplet sa granom 98evrica. neznam dali sam se zaj. neko ima zaj model mislim da se zove TS nek se javi Citiraj Citiraj ej Picaso,proverio sam auspuhje od modela ets250 100% pasent Odlicno! izgleda krivina pasuje na tvoj motor ovaj bober Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Juce nesto eksperimentisao sa auspuhom... Dernja se k'o jarac, lepo poteze ali zato nikako ne radi u leru... Prema tome-dabome... original je original!!! izgleda da je snaga mz sva u auspuhu, ja kad sam isekao stari bilo je jako bucno ali nisam mogao da ga vise probam, vec su poceli da izlaze komsije sa prozora i cudno da gledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 7, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj danas sam pazario auspuh za mz ali neznam dali pasuje, pise da je za model ts ´250 valjda ce da pasuje nije skup komplet sa granom 98evrica. neznam dali sam se zaj. neko ima zaj model mislim da se zove TS nek se javi Citiraj Citiraj ej Picaso,proverio sam auspuhje od modela ets250 100% pasent Odlicno! izgleda krivina pasuje na tvoj motor ovaj bober A meni bi izduv bas trebao :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ma adresu stanovanja da ti posaljem tu krivinu meni to ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobio juce granu pa sam je montirao ali kao na ts taj sistem. morao sam slomio sam sraf od grane pa sta cu cekic i cepaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako bi se uklopi auspluh od ETZ251 NA ETZ250 dali je to dobro ? Dali treba i krivina tj grana od ETZ251 ? Hteo sam rezonantni al videh da ga ovde na forumu i nehvalite bas pa mi od ETZ251 dodje bolja varijanta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja imam rezonnantni nije los sto se performansi tice, samo sto je malooo bucan.. a auspuh od 251 na 250 je naj bolja kombinacija ja bi meni stavio. nebi od 250 malo je dugacak. ;D ;D ;D ps. moj mz ide preko zadnjeg broja na satu... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ja imam rezonnantni nije los sto se performansi tice, samo sto je malooo bucan.. a auspuh od 251 na 250 je naj bolja kombinacija ja bi meni stavio. nebi od 250 malo je dugacak. ;D ;D ;D ps. moj mz ide preko zadnjeg broja na satu... ;D ;D Malooooo bučan,čuli smo ga u Smederevu kad je Šumi bio u Šapcu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja za ovog televizora imam bar jedno 100 primedbi,to je daleko od restauracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pa da rekao sam da je maaaaaaaaaaaaaaaaaalo... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Znaaaci najbolje da narucim od ETZ251 auspluh ! Epa dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROADRUNNER 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: BATOCINA Prijavi odgovor kao problematičan Znaaaci najbolje da narucim od ETZ251 auspluh ! Epa dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh od 251 moze na 250, ali grane ne mogu! Malo se razlikuju u krivini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...