Peki 1214 Napisano Jul 5, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli petak ja požurio kuæi uz Bulevar revolucije i pièim tj. uglavnom se provlaèim izmeðu kolone vozila koja ide na gore i kolone naravno nepropisno parkiranih vozila. Za to vreme na æošku Bulevara sa Èuèuk Staninom jedna peglica iz pravca Bulevara ka gradu èeka poprilièno vremena da je neko pusti da preseèe kolonu i uðe u ulicu. Pogaðate pustili su je baš kada sam ja naišao... da skratim prièu izbegao sam 99% peglice, stradao je branik koji sam kao u Ben huru levim osloncem za nogu rasparao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jul 5, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ahhhhhh.... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 5, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao.... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 5, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan dobro si prosao.... :? Za dlaku šinko... :? , pazi kad mi je na cipeli ostala crna fleka od èešanja branika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Jul 5, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh... bilo je gusto :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 5, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan izbegao sam 99% peglice Sreca pa nije bio neki duzi auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 5, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Da je neka americka krstarica bila u pitanju, potrefio bi je po sred vozacevih vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 6, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da je neka americka krstarica bila u pitanju' date=' potrefio bi je po sred vozacevih vrata [/quote'] Xe xe xe, u stvari sam cupi što sam ovo i prijavio na forum umesto da sam nastavio samo pravo, pregazio peglicu i odjurio u suton vukuæi vozaèa vezanog za branik motora.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 19, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je cuti da je sve lepo proslo... :? Cudi me da je nisi prepolovio. Pre par godina kod skupstine vidim zadnju polovinu peglice na jednoj strani, a 5 metara dalje dve ribe koje sede u prednjem delu, u sedistima. Glupaca koja je vozila je izletela iz kolovoza gradske vlade i neki lik se zaleteo i tako je udario da se pegla BUKVALNO prepolovila. Nisam verovao svojim ocima, zao mi je sto nisam imao aparat sa sobom, jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...