Jump to content

Moto Zajednica

Koji motor za početnika?

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova

Pozdrav za sve članove, zanima me koji biste mi 4t motor preporučili do nekih 1500-1600e? U suštini to će mi biti prvi motor, treba mi do 125ccm(tj za A1 kategoriju) Neki sport-super sport motor, visok sam 185cm. Razmišljao sam se izmedju honde cbr i pede pro xt, Peda mi se lično svidja jer je nova pa mi je lako što se tiče papira. Ali kinez je to nisam siguran, šta mislite o ovome? I imate li neki predlog motora.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ja sam FAP mašina, 755 postova
  • Motocikl: apn 6 i Transalp

Honda varadero 125, nemas bolji.

Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800

Mislim da je NSR 2t. Kao sto rece brdy Varadero 125 je verovatno najbolji izbor. Ako bas zelis "R" a da je 4t i 125cc mislim da je CBR125 bolji izbor. Kymco Quannon mozda ako ti je CBR125 preskup. Pedu ne bih ni uzimao u razmatranje. Nije sto je kinez vec zato sto je los kinez :)  

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 16 postova

Hvala lepo na odgovoru,Nsr   koliko sam cuo trosi 6l, sto mi je sasvim okej kad uporedim sa drugim t2 motorima koji trose i do 10l. Da kazem moze i neki t2 samo da trosi do nekih 6l, 10l mi je vec previse, Posto sumnjam da imam neki preveliki izbor 4t motora za taj novac. I za tu kubikazu. Ova honda ima 30-40konja vodi se kao 11, sto mi je mnogo zanimljivo, e sad ne znam da li ce zbog ovog akrapovic auspuha moci da prodje tehnicki, ali koliko vidim u oglasu on je registrovan do 9-tog 21 godine, pa me to malo buni ako moze objasnjenje? Jel on vraca fabricki auspuh pre tehnickog ili sta?

Promenio član Stevan Markovic

• Svrati ponekad, 321 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800

Za 1500e mislim da moze svasta nesto da se uzme. Po meni ovaj NSR nije povoljan mada deluje lepo ocuvan. Za te pare pre bih uzeo dosta novijeg CBR-a. Sto se potrosnje tice to prvenstveno zavisi kako ces ga voziti. Ako ces odvrtati gas od semafora do semafora i ovaj NSR ima da ti trosi 10l :)

30-40kw nema sigurno :) vidim da u oglasu stoji da ima 30-40ks. NSR fabricki ima 15ks ili 11kw tako da ne znam kako je izvukao toliko konja iz ovako malog motorcica. Mozda ima nitro :D ali pre ce biti da se nalupetao...

Sto se tice aftermarket auspuha (ovo nije akrapovic vec kineska kopija sa nalepnicom) zavisi najvise od samog tehnickog pregleda. Negde ce progledati kroz prste dok ce te drugi smarati zbog najmanje sitnice. 

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 5021 postova

30/40 коња можда ако убаци машину од CR125 R, а у том случају нема алансер, нема светло, овај издув никако......итд, итд.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Honda NSR125/APN6
11 hours ago, Stevan Markovic said:

Hvala lepo na odgovoru,Nsr   koliko sam cuo trosi 6l, sto mi je sasvim okej kad uporedim sa drugim t2 motorima koji trose i do 10l. Da kazem moze i neki t2 samo da trosi do nekih 6l, 10l mi je vec previse, Posto sumnjam da imam neki preveliki izbor 4t motora za taj novac. I za tu kubikazu. Ova honda ima 30-40konja vodi se kao 11, sto mi je mnogo zanimljivo, e sad ne znam da li ce zbog ovog akrapovic auspuha moci da prodje tehnicki, ali koliko vidim u oglasu on je registrovan do 9-tog 21 godine, pa me to malo buni ako moze objasnjenje? Jel on vraca fabricki auspuh pre tehnickog ili sta?

NSR trosi najmanje od svih 125cc 2t i sigurno je najkvalitetnija, mnogo je ozbiljniji motor nego CBR125.
A sto se tice auspuha, ja prosle godine sa mojom hondom nisam mogao preci tehnicki jer nije bio fabricki auspuh.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja