milanni 68 Napisano Januar 19, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi sisice za ispustanje vazduha na kocioni klestima za cbr1000rr 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Januar 20, 2021 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da "Sigurnost Zrenjanin" ima to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 20, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako su Nissin klešta, to ti odgovara i od manjih Hondi....recimo 600R. Za dobro funkcionisanje (svega) bitno je da je konus u čeljustima dobar. To gde taj odušak seda i dihtuje. Ta površina ne sme da bude oštećena ili prljava, u protivnom možeš 100 šrafova da staviš...od toga nema ništa. Preporučujem da nakon dooobrog čišćenja na navoj sisice namotaš malo teflon trake. Pazi samo da ne prekriješ sam kraj, gde su otvori i konus na šrafu. Navoj će biti bolje zadihtovan pri odzračivanju, pride i teže da zapekne u stanju mirovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Diftuje meni nego se pojeo gore gde ide sraf(oblaiznuo) pa nemozes da ga lepo odsrafis i zasrafis a ja bih hteo da izgleda lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 20, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti dobar ključ sa kojim to odvrćeš. Za tu svrhu, ako ne može onaj koji je baš za to (debelozidni rasečeni okasti ključ) treba uzeti jedan šestougaoni ravni okasti ključ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...